Vuokratyö tarjoaa paljon mahdollisuuksia

Opiskeluaikanani olen hakenut monia eri vuokratyöpaikkoja ajatellen, että työsuhteet ovat keikkaluontoisia, eikä työntekijällä ole etuuksia, joita suoraan yritykseen työllistyvällä on. Oltuani harjoittelussa Suomen Henkilöstötalossa huomasin, että henkilöstövuokraus on paljon muutakin kuin keikkahommia ja työntekijöiden huonoa kohtelua.

Toki moni vuokratyöntekijä tekee töitä lyhyitä pätkiä kerrallaan, mutta on erittäin todennäköistä, että hyvin työnsä tekevä ja asiallinen vuokratyöläinen työllistetään uudestaan samaan asiakasyritykseen tai samaan työtehtävään toiseen yritykseen. Hyvällä vuokratyöläisellä voi myös olla mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen määräaikaisen suhteen jälkeen.

Vuokratyö tarjoaa paljon mahdollisuuksia erilaisissa elämäntilanteissa oleville työnhakijoille. Ennakkoluulot ovat turhia, sillä jokainen voi löytää itselleen sopivan työpaikan asiantuntevien rekrytointihenkilöiden avulla.

– Sanni Parkkisenniemi, myyntiharjoittelija