3D-valmistussuunnittelija

Turku

Haku päättyy: 04.02.2018 23:59

Haemme Turun Teräskaluste Oy:lle monipuoliset taidot omaavaa 3D-valmistussuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen osaksi osaavaa ja motivoitunutta työyhteisöä.

Odotamme
erinomaista Solid Works 3D-osaamista (muu cad-osaaminen eduksi)

Tarjoamme
-vakituisen työsuhteen Turun Teräskalusteen palkkalistoilla
-kiinnostavat työtehtävät ja mahdollisuuden edetä työssäsi

Lisätietoja hakuprosessista antaa Suomen Henkilöstötalolta Jenni Räikkönen numerosta 010 2306 523. Hae tehtävään Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta tai meilitse tyonhaku@henkilostotalo.fi otsikolla 3D, vain nämä hakemukset ovat mukana hakuprosessissa.

Mikäli tunnistit itsesi työpaikkailmoituksen kuvauksestamme, toivomme että olet meihin yhteydessä. Ole hyvä ja käy täyttämässä hakemus, niin olet mukana rekrytointiprosessimme kaikissa vaiheissa. Kiireellisen työtahdin vuoksi toivoisimme, että olisit yhteydessä sähköpostilla, jos sinulla on kysyttävää työnhausta Suomen Henkilöstötalon työpaikkoihin.

Turku

Tekniikka

13545316


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakijaValitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.