Aloitteleva työmaainsinööri

Uusimaa

Haku päättyy: 17.12.2017 23:59

Ojarannan Rakennus Oy etsii joukkoihinsa 

TYÖMAAINSINÖÖRIÄ

Espooseen kerrostalotyömaalle.

Toivomme sinulla olevan työmaakokemusta ja rohkeutta oppia uutta. Eduksi on tekninen koulutus sekä työkokemus. Olet luotettava, omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä haluat ottaa työssäsi vastuuta. Paperityöt onnistuvat helposti ja saat ne tehtyä määräajassa.

Tässä on erinomainen mahdollisuus vaihtaa rakennusalalle ja saada hyvä perehdytys ja koulutus alalle.

Työssäsi sinua tukee työpäällikkö ja vastaava työnjohtaja. Ensimmäinen työmaasi on 2018 syyskuun loppuun saakka Espoossa, tämän jälkeen työsi sijoittuu pääasiassa Länsi-Uudenmaan alueelle.

Mikäli tunnistit itsesi, hae tehtävää. CV ja palkkatoivomus pyydetään lähettämään jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi 10.12.2017 mennessä. Voit hakea tehtävää myös Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta.

Lisätietoja hakuprosessista ja tehtävästä antaa Suomen Henkilöstötalolta Jenni Räikkönen numerossa 0102306523.

Ojarannan Rakennus Oy on rakennus- ja korjausurakointiin keskittyvä rakentamisen ammattilainen. Päätoimialueena ovat Varsinais-Suomi, Kanta-Häme ja Länsi-Uusimaa. Asiakkaina toimivat kaupungit, kunnat, yritykset ja yhteisöt. Ojarannan Rakennus Oy kuuluu ammattirakentajia palvelevaan yritysryppääseen Rautanet Koski Oy:n, Kosken Puunjalostus Oy:n sekä Kosken Betonielementti Oy:n kanssa. Ojarannan Rakennus Oy on palvellut asiakkaitaan monipuolisissa urakoissa vuodesta 1996 alkaen.

Mikäli tunnistit itsesi työpaikkailmoituksen kuvauksestamme, toivomme että olet meihin yhteydessä. Ole hyvä ja käy täyttämässä hakemus, niin olet mukana rekrytointiprosessimme kaikissa vaiheissa. Kiireellisen työtahdin vuoksi toivoisimme, että olisit yhteydessä sähköpostilla, jos sinulla on kysyttävää työnhausta Suomen Henkilöstötalon työpaikkoihin.

Uusimaa

Rakennusala

13047778


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakijaValitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.