Asiakkuuspäällikkö

Turku

Haku päättyy: 06.11.2017 23:59

Haemme nyt Stera Tehcnologies Oy:lle

asiakkuuspäällikköä

elektroniikkavalmistukseen.

Työpisteesi voi sijaita Turussa, Paimiossa tai Forssassa.

Työssäsi ratkaiset nykyisten asiakkaiden ongelmia ja täytät heidän tarpeitaan sopimusvalmistuksen keinoin yhdessä asiakkaan ostajan kanssa. Lisäksi työhösi kuuluu myyntiprojektien vetäminen sekä koordinointi. Käsittelet sujuvasti tarjouspyyntöjä ja luot uusia asiakassuhteita.

Työssäsi sinua tukee noin kymmenen hengen konsernin asiakaspäällikkö-tiimi. Toimit liiketoimintajohtajan alaisuudessa. Kustannuspaikkasi liikevaihto on tänä vuonna noin 6-8M€, ensi vuoden budjetti on noin 10M€. Työtehtävä on korvaava ja tehtävän perehdytyksen hoitaa syksyllä 2018 eläköityvä myyntivastuullinen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää
– laajaa ymmärrystä elektroniikasta ja sopimusvalmistuksesta
– aiempaa kokemusta myynnin eri tehtävistä
– sujuvaa suomen ja englannin kieltä
– matkustusvalmiutta Suomessa ja Virossa

Eduksi luetaan
– kokemus johdinsarjojen sopimusvalmistuksesta
– kaikki metalliteollisuuden työkokemus

Tarjoamme
– mahdollisuuden toimia suomalaisen vientiteollisuuden parissa
– Suomessa laajalti tunnetun sopimusvalmistajan tuomat edut
– kilpailukykyisen kuukausipalkan ja työterveyshuollon
– nykyaikaiset työvälineet ja -menetelmät
– tukea tuloksellisen myynnin suorittamiseen

Stera Technologies Oy on mekaniikan ja elektroniikan sopimusvalmistukseen erikoistunut suomalainen konserni. Stera toimii kahdeksalla tehtaalla Turussa, Kaarinassa, Paimiossa, Tammelassa, Kaavilla, Virossa Sauessa ja Keilassa sekä Intiassa Chennaissa. Konserniin kuuluu viisi yhtiötä. Stera työllistää kansainvälisesti lähes 900 henkilöä. Konsernin liikevaihtotaso on noin 80 M€ vuodessa.

Lisätietoja hakuprosessista ja tehtävästä antaa Suomen Henkilöstötalon henkilöstökonsultti Terhi Wallenius 010 2306 525. Paras aika tavoitella on ma-to klo 13-16.

Hae tähän tehtävään Suomen Henkilöstötalon hakulomakkeen kautta. Tsemppiä hakuun!

Mikäli tunnistit itsesi työpaikkailmoituksen kuvauksestamme, toivomme että olet meihin yhteydessä. Ole hyvä ja käy täyttämässä hakemus, niin olet mukana rekrytointiprosessimme kaikissa vaiheissa. Kiireellisen työtahdin vuoksi toivoisimme, että olisit yhteydessä sähköpostilla, jos sinulla on kysyttävää työnhausta Suomen Henkilöstötalon työpaikkoihin.

Turku

Toimistotyö

12888427


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakijaValitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.