Autolasiasentaja

Helsinki, Vantaa

Logo

Haku päättyy: 25.03.2018

Tuulilasivarikko Oy – Carglass® on osa Belron-konsernia, joka on yksi maailman suurimmista autolasien korjaus- ja vaihtoyrityksistä. Belron työllistää n. 28 500 henkilöä 35 maassa ja palvelee vuosittain yli 11 miljoonaa asiakasta. Suomessa palvelemme vuosittain tuhansia tuulilasien ja muiden autolasien huoltoa tarvitsevia asiakkaita. Tällä hetkellä Carglass®’lla on 9 toimipistettä, jotka palvelevat pk-seudulla, Turun talousalueella, Tampereella, Kuopiossa sekä Rauman läheisyydessä Ihodessa. Pääkonttorimme sijaitsee Raisiossa.

Haemme autolasiasentajaa pääkaupunkiseudulle

Toimipisteesi on jokin pääkaupunkiseudun Carglass® -toimipisteistä (Herttoniemi, Konala tai Vantaa) ja täsmentyy tarpeemme mukaan. Työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu, tuulilasien asennus ja korjaus, sekä muut korjaamon toimintaan liittyvät tehtävät.

Odotamme sinulta:

Täsmällisyyttä, reipasta otetta työntekoon ja aitoa kiinnostusta asiakaspalveluun. Sinulla on mahdollisesti aiempaa kokemusta autoasentajan töistä tai tekniikan parissa toimimisesta. Koulutamme sinut tehtävään, joten aiempi kokemus vastaavista töistä ei ole välttämätöntä. Katsomme eduksi myös kyvyn palvella asiakkaita englanniksi.

Tässä tehtävässä asenne ratkaisee!

Tarjoamme sinulle:

Vakituisen työn kasvavassa yrityksessämme, perehdytyksen ja mahdollisuuden oppia alan viimeisimmät tekniikat. Lisäksi asentajillamme on mahdollisuus osallistua Belron-konsernin tarjoamiin kansainvälisiin kilpailuihin ja tapahtumiin. Voit tutustua tapahtumiin osoitteessa https://www.belron.com/ourevents/

Haethan tehtävää pikaisesti Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta. Voit toimittaa hakemuksesi palkkatoiveineen myös osoitteeseen tyonhaku@henkilostotalo.fi. Otsikoi viestisi ”autolasiasentaja”. Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen Henkilöstötalolta Jenni Räikkönen p. 010 2306523 arkisin klo 9-15.

Täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä, joten toimi nopeasti.

Mikäli tunnistit itsesi työpaikkailmoituksen kuvauksestamme, toivomme että olet meihin yhteydessä. Ole hyvä ja käy täyttämässä hakemus, niin olet mukana rekrytointiprosessimme kaikissa vaiheissa. Kiireellisen työtahdin vuoksi toivoisimme, että olisit yhteydessä sähköpostilla, jos sinulla on kysyttävää työnhausta Suomen Henkilöstötalon työpaikkoihin.

Helsinki, Vantaa

Asennus/huolto

13992781

Vinkkipalkkio

Vinkkipalkkio: 250,00 €

Vinkkaa tästä


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakijaValitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.