B2B-myyjä

Turku

Logo

Haku päättyy: 01.04.2018 23:59

Pro Ratas Oy on vauhdikkaasti kasvava digitoimisto, joka on erikoistunut sähköiseen markkinointiin. Palveluvalikoimaan kuuluvat Google-perheen tuotteiden, Facebookin, Instagramin sekä LinkedInin hyödyntäminen asiakaslähtöisesti.

Pro Ratas Oy hakee kasvunsa tueksi jälleen dynaamista B2B-myyjää.

Sinulla on erinomaiset sosiaaliset taidot ja olet luontainen verkostoituja, sillä toimit asiakasverkostoissa puhelimitse ja itse kentällä. Pystyt itseohjautuvasti ja rohkeasti sopimaan ja hoitamaan omat asiakastapaamisesi. Edellytämmekin sinulta tavoitteellista ja määrätietoista työskentelyotetta. Osaat tunnistaa asiakkaiden tarpeet ja tarjoat niihin oikeat ratkaisut. Myyt asiakkaille lisäarvoa, et pelkkää tuotetta. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden liittyä osaksi rentoa, mutta kunnianhimoista työyhteisöä sekä reilun ja kannustavan provisiopalkkausmallin. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kehittyä B2B-myynnin raudanlujaksi ammattilaiseksi. Koulutamme sinut tehtävään, joten aiempi kokemus vastaavasta työstä ei ole välttämätöntä.

Varsinainen työpisteesi sijaitsee Turun konttorillamme, mutta toiminta-alueenasi on Varsinais-Suomi.

”Meillä töitä tehdään tosissaan, muttei tosikkona!”

Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen Henkilöstötalolta Jenni Räikkönen, p. 010 2306523 arkisin klo 9-15, jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi.

Hae tehtävää Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta tai sähköpostitse tyonhaku@henkilostotalo.fi. Otsikoi viestisi ”B2B Pro Ratas”.

 

Mikäli tunnistit itsesi työpaikkailmoituksen kuvauksestamme, toivomme että olet meihin yhteydessä. Ole hyvä ja käy täyttämässä hakemus, niin olet mukana rekrytointiprosessimme kaikissa vaiheissa. Kiireellisen työtahdin vuoksi toivoisimme, että olisit yhteydessä sähköpostilla, jos sinulla on kysyttävää työnhausta Suomen Henkilöstötalon työpaikkoihin.

Turku

Myyntitehtävät

14034158


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakijaValitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.