Business Controller – Raiha Hydraulics Oy

Kaarina

Logo

Haku päättyy: 29.04.2018 23:59

Raiha Hydraulics on vuonna 1973 perustettu yksi vanhimmista hydrauliikka-alan yrityksistä Suomessa. Olemme kasvaneet hydrauliikkapumppujen ja -moottoreiden huoltokorjaamosta täyden palvelun hydrauliikkataloksi.

Haluamme olla asiakkaillemme luotettava yhteistyökumppani, jonka kanssa on helppo toimia. Ymmärrämme asiakkaidemme liiketoiminnan luonteen ja pyrimme tuomaan mahdollisimman paljon lisäarvoa asiakkaillemme laadukkaan, nopean ja joustavan palvelun muodossa. Olemme vahvassa kasvussa ja henkilöstömäärämme on nykyisin 29. Vuoden 2018 liikevaihtotavoitteemme on 8 miljoonaa euroa.

Liiketoimintamme kasvaessa, haemme nyt toimipisteellemme Kaarinaan

ERP-projektipäällikköä/Business Controlleria

Tehtäviisi kuuluu osallistua uuden toiminnanohjausjärjestelmämme valintaan, sekä projektipäällikkönä varmistaa sen laadukas käyttöönotto koko toimintoketjumme osalta. Vastaat jatkossa myös osto- ja varastotoiminnoista. Edellisten lisäksi otat hallintaasi myös yrityksemme taloustoimintoja niin, että menestyksekkään ERP-käyttöönoton jälkeen toimit Business Controllerin nimikkeellä kehittäen ja ylläpitäen yrityksen sisäistä seurantaa, raportointia ja prosesseja.

Odotamme sinulta kokemusta vastaavista tehtävistä sekä sopivaa koulutusta. Ajattelusi on liiketoimintalähtöistä ja ymmärrät pk-yrityksen toimintaketjun kokonaisuudessaan.

Hyvä englanninkielen taito on perusedellytys tehtävässä menestymisessä, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Työntekijänä olet järjestelmällinen, aikaansaava ja itsenäinen. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja ymmärrät ”yhteen hiilen puhaltamisen” merkityksen organisaation menestykselle. Kyseenalaistat positiivisella tavalla vallitsevia toimintatapoja ja olet valmis katsomaan asioita myös uudessa valossa ja sitä kautta kehittämään toimintaamme. Muutos ei ole sinulle uhka vaan mahdollisuus.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävän sekä ammattitaitoisen ja innostuneen henkilökuntamme tuen. Pääset vaikuttamaan yrityksemme toimintaan ja prosesseihin laajasti, toimit tässä tehtävässä tiiviissä yhteistyössä toimitusjohtajamme kanssa ja kuulut johtoryhmään.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen Henkilöstötalon rekrytointipäällikkö, Terhi Wallenius, puh. 0102306525, terhi.wallenius@henkilostotalo.fi.

Jos koet olevasi hakemamme dynaaminen moniosaaja, niin jätäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen Suomen Henkilöstötalon hakujärjestelmään.

Kaarina

Taloushallinto/tilintarkastus

14202345

Vinkkipalkkio

Vinkkipalkkio: 500,00 €

Vinkkaa tästä


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakijaValitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.