Hallinnon assistentti

Espoo

Haku päättyy: 23.10.2017 23:59

                                                                                                                                                            Haluatko työskennellä yhdessä Suomen parhaista työpaikoista ja olla mukana rakentamassa huikeaa menestystarinaa huippu porukassa?

Kuvaavatko seuraavat sanat sinua? #ammattiylpeys #yhteishenki #kasvaminen #heittäytyminen #periksiantamattomuus #asenne #luottamus #ahkeruus

Mikäli tunnistit itsesi, voit olla juuri oikea tekijä LVIturvalle!

Pohjolan LVIturva Oy on vuonna 2010 perustettu valtakunnallinen omakotitalojen talotekniikkaremontteihin erikoistunut yritys. LVIturva on kasvanut nopeasti alansa merkittäväksi toimijaksi ja kasvu jatkuu edelleen. Menestyksen takana ovat tyytyväiset asiakkaat sekä sitoutunut ja ammattitaitoinen henkilöstö.

Haemme nyt Espoon toimistolle energistä, tehokasta ja tuloshakuista hallinnon assistenttia vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluu mm. yrityksen kokousjärjestelyt, puhelinvaihteen hoitaminen, asiakkaiden yhteydenottopyyntöihin vastaaminen sekä muut toimiston tehtävät. Lisäksi vastaat myynnin tukitoiminnoista sekä kommunikoit aktiivisesti eri sidosryhmien välillä. 

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee kaupallinen koulutus, kokemusta vastaavasta tehtävästä sekä ennen kaikkea aurinkoinen asenne joka välittyy myös puhelimitse. Olet asiakaspalveluhenkinen ja omaat hyvää tilannetajua sekä rohkeutta toimia haastavissakin tilanteissa.  Toivomme että haluat aidosti olla kehittämässä LVIturvan liiketoimintaa oman toimintasi kautta ja uskallat laittaa koko persoonasi likoon.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän, avoimen ja rehellisen työkulttuurin, reilun palkkauksen sekä mahdollisuuden kehittyä urallasi.

Mikäli tunnistit itsesi, täytä pikaisesti hakemus palkkatoiveineen!

Lisätietoja tehtävästä antaa: Terhi Wallenius-Laakso, 010 2306 525, terhi.wallenius@henkilostotalo.fi

Mikäli tunnistit itsesi työpaikkailmoituksen kuvauksestamme, toivomme että olet meihin yhteydessä. Ole hyvä ja käy täyttämässä hakemus, niin olet mukana rekrytointiprosessimme kaikissa vaiheissa. Kiireellisen työtahdin vuoksi toivoisimme, että olisit yhteydessä sähköpostilla, jos sinulla on kysyttävää työnhausta Suomen Henkilöstötalon työpaikkoihin.

Espoo

Toimistotyö

12579652


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakijaValitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.