Henkilöstötalo


Valitse Yritys


Kirjaudu järjestelmään

Kirjaudu

Etsi

Hitsaaja

Parainen

Haku päättyy: 27.08.2017 23:59

Haemme asiakasyrityksellemme Paraisille ammattitaitoista hitsaajaa.

Työ on pääasiassa 1-vuorotyötä. Hitsattava materiaali on pääsääntöisesti alumiini ja haponkestävä teräs. Työssä arvostetaan ongelmanratkaisukykyä, oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työhön.

Vaatimukset
– Aiempi hitsauskokemus
– Kykyä itsenäiseen työskentelyyn, mutta myös toimimaan pienen ydintiimin jäsenenä

Eduksi
– Muu metallialan työkokemus
– Auto ja ajokortti (työmatkoja varten)
– Metallialan koulutus
– Aikaisempaa kokemusta alumiinin hitsauksesta

Tarjoamme
– Ensin määräaikaisen työsuhteen
– Mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen

Mikäli tunnistit itsesi työpaikkailmoituksen kuvauksestamme, toivomme että olet meihin yhteydessä. Ole hyvä ja käy täyttämässä hakemus, niin olet mukana rekrytointiprosessimme kaikissa vaiheissa. Kiireellisen työtahdin vuoksi toivoisimme yhteydenottoa sähköpostilla, mikäli sinulla on kysyttävää tästä työpaikasta tai yleensä työnhausta Suomen Henkilöstötalon työpaikkoihin.

Mikäli tunnistit itsesi työpaikkailmoituksen kuvauksestamme, toivomme että olet meihin yhteydessä. Ole hyvä ja käy täyttämässä hakemus, niin olet mukana rekrytointiprosessimme kaikissa vaiheissa. Kiireellisen työtahdin vuoksi toivoisimme, että olisit yhteydessä sähköpostilla, jos sinulla on kysyttävää työnhausta Suomen Henkilöstötalon työpaikkoihin.

Parainen

Teollisuus/tuotanto

12400206


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakijaValitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.