HR-osaaja

Turku

Haku päättyy: 01.01.2018 23:59

Suomen Henkilöstötalo on edelleen vielä nuori ja kasvava henkilöstö-, rekrytointi- ja henkilöarviointipalveluita tarjoava yritys, jonka toiminta aloitettiin vuonna 2008. Nykyään liiketoiminta-alueena on koko Suomi ja toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Turussa.

Haemme nyt Suomen Henkilöstötaloon

HR-osaajaa

Turun pääkonttorille.

 

+40 % liikevaihtoa, kauppa käy hyvin, uudet toimitilat ja uutta HR-tiimiläistä tarvitaan. Tervetuloa tiimiin!

Työssäsi toimit osana nuorekasta henkilöstötiimiä. Teet omatoimisesti HR-toimeksiantojen täyttöä, luot työpaikkailmoituksia, hoidat henkilöhaastatteluita ja osallistut HR-tiimin kaikkiin töihin. Et säikähdä kiirettä, vaan osaat pitää langat käsissäsi jatkuvasti muuttuvassa työympäristössä. Saat aina tarvittavan määrän perehdytystä työtehtäviin. Tehtävissäsi sinua tukee aidosti ihan koko HR-tiimi, hallinnon osasto sekä loppukädessä uusasiakashankintaa tekevä toimitusjohtaja. Esimiehesi on toimitusjohtaja.

Työn alkaessa tehtäväsi koostuu pääasiassa rekrytointiin tai henkilöstövuokraukseen liittyvistä tehtävistä. Jatkossa tarjolla on rekrytointeja, myyntiä, esimiestehtäviä, headhuntingia sekä muita vaativia HR-tehtäviä osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan. Jatkossa työn sijainti voi olla muukin kuin Turku.

Tehtävänimikkeesi voi olla esim. henkilöstökonsultti tai rekrytoinnin asiantuntija. Voit olla koulutukseltasi esim. tradenomi, KTM tai vaikka merkonomi.

Olemme laajentaneet Turun HR-tiimiä vuonna 2017 jo kahdesti, nyt varaudumme vuoteen 2018.

Vaatimukset
– Aiempi työkokemus henkilöstöpalveluyrityksestä sekä rekrytoinneista
– Sosiaalisuus ja palvelualttius, rohkeus ja oma-aloitteisuus
– Iloinen ja elämänmyönteinen asenne
– Pitkäjänteisyys, luotettavuus ja joustavuus
– Hyvät IT-taidot

Tarjoamme
– Vakituisen työsuhteen
– Puhelinedun ja nykyaikaiset työvälineet (iPhone & Lenovo)
– Hyvätasoiset järjestelmät käyttöösi kuten mm. LikeIT, RecRight ja Vincit LaaS
– Kiinteän kuukausipalkan ja kuukausittaisen tiimin kesken jaettavan tulospalkkion
– Alan parhaat joustot lomien, vapaiden ja työaikojen suhteen
– Työpaikan nuorekkaasta ja hyvin joustavasta työporukasta

Otamme huomioon mahdolliset elämäntilanteen muutokset ja haluamme pitää sinusta kiinni.

Lisätietoja yrityksestä antaa toimitusjohtaja Tommi Larikka puh. 0102306521 (klo 09-17).

Lisätietoja tehtävästä antavat HR-tiimiläiset Jenni Räikkönen 0102306523 ja Juuso Ojala 0102306522. Puhelut mielellään perjantaisin klo 14-16. Rekrytoinnin joulurauhaa vietämme 23.12.-1.1., joten tiedustelut ennen sitä, kiitti!

Mikäli kiinnostuit, ole hyvä ja käy täyttämässä sähköinen hakemus, niin olet mukana rekrytointiprosessimme kaikissa vaiheissa. Esitä hakemuksessasi myös palkkatoivomuksesi ilman tulospalkkiota. Jos olet jo aiemmin hakenut tehtävää, riittää kun ilmoitat kiinnostuksesi tehtävään meilitse Jennille, liitämme tietosi hakuumme.

Meillä pääsee käymään ti 12.12. klo 15-18. Tule kahville tutustumaan meihin ja uuteen konttoriimme. Osoite on Puutarhakatu 45A, 4.krs, Turku.

 

Lisätietoa meistä löydät:

Esittelyvideo (Youtube)

https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/

https://www.instagram.com/suomenhenkilostotalo/

http://henkilostotalo.fi/

 

Mikäli tunnistit itsesi työpaikkailmoituksen kuvauksestamme, toivomme että olet meihin yhteydessä. Ole hyvä ja käy täyttämässä hakemus, niin olet mukana rekrytointiprosessimme kaikissa vaiheissa. Kiireellisen työtahdin vuoksi toivoisimme, että olisit yhteydessä sähköpostilla, jos sinulla on kysyttävää työnhausta Suomen Henkilöstötalon työpaikkoihin.

Turku

Henkilöstöhallinto/rekrytointi

13053614

Vinkkipalkkio

Vinkkipalkkio: 500,00 €

Vinkkaa tästä


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakijaValitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.