Henkilöstötalo


Valitse Yritys


Kirjaudu järjestelmään

Kirjaudu

Etsi

HR Specialist

Pirkanmaa

Haku päättyy: 27.08.2017 23:59

HR Specialist / Tampere

 

Reippaassa kasvukiidossa oleva kansainvälinen asiakkaamme ARNON Oy vahvistaa tiimiään kokeneella ja uudistushaluisella henkilöstöhallinnon ammattilaisella.

 

ARNON Oy tarjoaa sähköistystä ja automaatiota kokonaispalveluna valituille asiakkaille, joita ovat kone-, laite- ja järjestelmätoimittajat prosessi-kaivos-, energia- ja meriteollisuudessa. ARNON Oy on palvellut asiakkaitaan jo lähes neljä vuosikymmentä vuodesta 1978, jolloin Tampereen Keskustekniikka Oy aloitti toimintansa Tampereella. Sittemmin ARNON on laajentunut merkittäväksi kansainväliseksi automaatiotoimittajaksi, joka työllistää yhteensä yli 200 henkilöä. Toimipisteitä on Tampereen lisäksi Kauhavalla, Vaasassa, Turussa ja Puolassa.

 

Etsimme henkilöstöhallinnon moniottelijaa, joka on tottunut toimimaan teollisessa ympäristössä kehittäen liiketoimintaa laadukkaan ja tehokkaan henkilöstöhallinnon näkökulmasta, ymmärtäen kuitenkin ratkaisujen merkitykset kokonaisliiketoimintaan nähden.

 

Olet perehtynyt työlainsäädäntöön, erilaisiin työaika- ja palkkausjärjestelmiin ja tunnet monipuolisesti menetelmiä henkilöstön kehittämiseen ja johtamiseen liittyen. Haluat kehittää henkilöstöön liittyviä prosesseja sekä sisäistä viestintää. Uskallat laittaa itsesi likoon uusia toimintatapoja kehittäessäsi. Toivomme että olet sosiaalisesti helposti lähestyttävä mutta jämäkkä ja osaat ottaa vastuuta itsenäisesti ja rohkeasti suuristakin kokonaisuuksista.

 

Mikäli koet tehtävän omaksesi täytä hakemus oheisen linkin kautta ja liitä siihen ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Tehtävässä ei ole virallista hakuaikaa, vaan haku päättyy heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Terhi Wallenius, terhi.wallenius@henkilostotalo.fi, puh. 010 2306 525

 

 

 

Mikäli tunnistit itsesi työpaikkailmoituksen kuvauksestamme, toivomme että olet meihin yhteydessä. Ole hyvä ja käy täyttämässä hakemus, niin olet mukana rekrytointiprosessimme kaikissa vaiheissa. Kiireellisen työtahdin vuoksi toivoisimme, että olisit yhteydessä sähköpostilla, jos sinulla on kysyttävää työnhausta Suomen Henkilöstötalon työpaikkoihin.

Pirkanmaa

Toimistotyö

12453590


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakijaValitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.