ICT-Järjestelmäpäällikkö

Espoo

Haku päättyy: 26.10.2017 23:59

 Haluatko työskennellä yhdessä Suomen parhaista työpaikoista ja olla mukana rakentamassa menestystarinaamme?  Kuvaavatko seuraavat sanat sinua? #ammattiylpeys #yhteishenki #kasvaminen #heittäytyminen #periksiantamattomuus #asenne #luottamus

Pohjolan LVIturva on vuonna 2010 perustettu valtakunnallinen omakotitalojen talotekniikkaremontteihin erikoistunut yritys joka on osa LVIturva Group konsernia. Tehtävämme on tehdä omakotiasumisesta helppoa ja turvallista.

Haemme nyt LVIturva Group konserniin energistä ja osaavaa ICT-järjestelmäpäällikköä. Vastaat tietojärjestelmien ylläpidosta, kehittämisestä sekä teknisen elinkaaren hallinnasta. Uusien projektien vetäminen ja kehitystyö muodostaa merkittävän osan työtehtävästäsi.

Odotamme sinulta vahvaa kokemusta tietojärjestelmien ylläpidosta ja kehittämisestä mutta sinulla on edelleen vahva halu kehittyä lisää. LVIturva on nyt luomassa uutta mikä tulee muuttamaan koko LVI-alan, joten olethan myös innovatiivinen sekä sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Lisäksi odotamme hyviä vuorovaikutus – ja yhteistyötaitoja sekä itsenäistä työskentelyotetta. Toimipaikkanasi voi olla joko Espoon tai Jyväskylän toimisto.

ODOTAMME SINULTA:

-Positiivisuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja

-Näkemystä järjestelmien kehittämisestä

-Ongelmanratkaisukykyä

-Hyvää englannin kielen taitoa

-Erinomaisia tietoteknisiä taitoja  

TARJOAMME SINULLE:

-Monipuolisen ja haasteita tarjoavan tehtäväkentän

-Avoimen ja rehellisen työkulttuurin

-Reilun palkkauksen

-Mahdollisuuden kehittyä uralla

Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstötalolla Terhi Wallenius, terhi.wallenius@henkilostotalo.fi, 010 2306525

Tehtävä täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä, joten hae pikaisesti!

Mikäli tunnistit itsesi työpaikkailmoituksen kuvauksestamme, toivomme että olet meihin yhteydessä. Ole hyvä ja käy täyttämässä hakemus, niin olet mukana rekrytointiprosessimme kaikissa vaiheissa. Kiireellisen työtahdin vuoksi toivoisimme, että olisit yhteydessä sähköpostilla, jos sinulla on kysyttävää työnhausta Suomen Henkilöstötalon työpaikkoihin.

Espoo

IT/tietoliikenne

12886724


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakijaValitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.