Jätä CV

Haku päättyy:

Mikäli et löytänyt juuri nyt avoinna olevista työpaikkailmoituksistamme juuri sinulle sopivaa työpaikkaa, toivomme sinun jättävän meille avoimen hakemuksen. Kerro avoimessa hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi mahdollisimman kattavasti, jotta voimme tarjota sinulle jatkossa juuri sinulle sopivia työpaikkoja.

Voit myöhemmin päivittää tietojasi ja osaamistasi sekä hakea avoinna oleviin työpaikkoihin vain kirjautumalla sisään järjestelmäämme tunnuksillasi, jotka saat sähköpostiisi hakemuksen täytettyäsi.

Valitse työntekoalue, toimialat sekä tehtävänimikkeet jotka soveltuvat sinulle parhaiten.

Mikäli tunnistit itsesi työpaikkailmoituksen kuvauksestamme, toivomme että olet meihin yhteydessä. Ole hyvä ja käy täyttämässä hakemus, niin olet mukana rekrytointiprosessimme kaikissa vaiheissa. Kiireellisen työtahdin vuoksi toivoisimme, että olisit yhteydessä sähköpostilla, jos sinulla on kysyttävää työnhausta Suomen Henkilöstötalon työpaikkoihin.

21716


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakijaValitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.