Kirjanpitäjä Espanjaan

Ulkomaat

Logo

Haku päättyy: 11.02.2018 23:59

Kirjanpitäjä / Fuengirola – Espanja

On tilitoimistoja ja sitten on tilitoimisto Aarnio Oy.

Tilitoimisto Aarnio Oy on alansa pioneeri monella tapaa. Yritys tarjoaa niin asiakkailleen kuin työntekijöilleenkin jotakin totuttua parempaa. Aitoa palvelua ja huolenpitoa modernilla ja uudella tavalla, rohkeita lähestymisiä ja välittämistä alati muuttuvassa taloushallinnon maailmassa.

Tilitoimisto Aarnio etsii kauttamme Espanjan tiiminsä ammattitaitoista ja asiakaspalveluhenkistä kirjanpitäjää vakituiseen tehtävään. Asiakkaat ovat suomalaisia yrityksiä ja kirjanpito perustuu suomalaiseen kirjanpitokäytäntöön. 

Edellytämme hakijalta oma-aloitteista ja rohkeaa asennetta, paloa kehittää itseään ja palvella asiakkaita eri taloushallinnon prosesseissa monipuolisesti. Digitaalisten työkalujen hyödyntäminen ja uusien järjestelmien omaksuminen asiakastarpeen mukaan on ensiarvoisen tärkeässä roolissa. Soveltuva ammattitutkinto ja kokemus vastaavasta tehtävästä ovat tietenkin perusedellytyksiä tehtävässä onnistumisessa. 

Toivomme myös pitkäaikaista sitoutumista ja kykyä työskennellä vastuullisesti ja itsenäisesti vaikka lähiesimiestä ei ole paikalla päivittäin.

Etsimämme henkilö ei arkaile laittaa itseään aidosti likoon asiakkaiden kanssa toimiessaan!

Mikäli koet tehtävän omaksesi täytä hakemus oheisen linkin kautta ja liitä siihen ansioluettelosi palkkatoiveineen.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Terhi Wallenius, terhi.wallenius@henkilostotalo.fi, puh. 010 2306 525

Mikäli tunnistit itsesi työpaikkailmoituksen kuvauksestamme, toivomme että olet meihin yhteydessä. Ole hyvä ja käy täyttämässä hakemus, niin olet mukana rekrytointiprosessimme kaikissa vaiheissa. Kiireellisen työtahdin vuoksi toivoisimme, että olisit yhteydessä sähköpostilla, jos sinulla on kysyttävää työnhausta Suomen Henkilöstötalon työpaikkoihin.

Ulkomaat

Taloushallinto/tilintarkastus

13537553


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakijaValitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.