Henkilöstötalo


Valitse Yritys


Kirjaudu järjestelmään

Kirjaudu

Etsi

Kirjanpitäjä (sähköinen taloushallinto)

Turku

Haku päättyy: 20.08.2017 23:59

 

On tilitoimistoja ja sitten on Tilitoimisto Aarnio Oy.

 

Tilitoimisto Aarnio Oy haluaa olla alansa edelläkävijä, joka tarjoaa niin asiakkailleen kuin työntekijöilleenkin jotakin totuttua parempaa. Aitoa palvelua ja huolenpitoa modernilla ja uudella tavalla, rohkeita lähestymisiä ja välittämistä alati muuttuvassa taloushallinnon maailmassa.

 

Tilitoimisto Aarnio etsii kauttamme raikkaaseen tiiminsä ammattitaitoista ja asiakaspalveluhenkistä kirjanpitäjää, joka ei arkaile laittaa itseään likoon niin asiakkaiden kanssa toimiessaan, kuin erilaisten digitaalisten palvelujen parissa.

 

Edellytämme hakijalta oma-aloitteista ja innostunutta asennetta sekä paloa kehittää itseään. Uskallat rohkeasti puuttua asiakkaan taloushallinnon prosesseihin, jos koet, että niistä olisi asiakkaalle hyötyä. Soveltuva ammattitutkinto ja kokemus vastaavasta tehtävästä ovat tietenkin perusedellytyksiä tehtävässä onnistumisessa. 

 

Mikäli koet tehtävän omaksesi, täytä hakemus oheisen linkin kautta ja liitä siihen ansioluettelosi palkkatoiveineen. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä epäröi, vaan hae tehtävään nyt.

Soita rohkeasti ja kysy lisää:

Terhi Wallenius, terhi.wallenius@henkilostotalo.fi, puh. 010 2306 525

 

Mikäli tunnistit itsesi työpaikkailmoituksen kuvauksestamme, toivomme että olet meihin yhteydessä. Ole hyvä ja käy täyttämässä hakemus, niin olet mukana rekrytointiprosessimme kaikissa vaiheissa. Kiireellisen työtahdin vuoksi toivoisimme, että olisit yhteydessä sähköpostilla, jos sinulla on kysyttävää työnhausta Suomen Henkilöstötalon työpaikkoihin.

Turku

Taloushallinto/tilintarkastus

12450417


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakijaValitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.