LVI-osaston vetäjä

Turku

Logo

Haku päättyy: 31.03.2018

Suunnittelulinja Finland Oy on Turun talousalueella toimiva rakennusalan yritys, jonka asiakkaat saavat kaikki palvelut saman katon alta uudisrakentamiseen, lisärakentamiseen, saneeraukseen tai kiinteistönjalostukseen. Suunnittelulinja Finland Oy kulkee asiakkaan mukana hankesuunnittelusta käyttöönottoon sekä takuu- ja muiden tilaajavelvoitteiden hoitamiseen asti.

Suunnittelulinja Finland Oy haluaa vahvistaa edelleen asemaansa keskisuurena ja ketteränä toimijana paikallisilla markkinoilla ja rekrytoi uutta osaajaa kasvamaan kanssaan.

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen

LVI-osaston vetäjää 

Etsimämme henkilö on LVI-puolen suunnittelija, joka hakee nyt nostetta uralleen tai esimiestasoinen konkari, joka tuntee ja tietää alan kiemurat myös laajemmassa mittakaavassa. 

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja haluat toimia itsenäisesti. Haluat päästä vaikuttamaan laajasti organisaation prosesseihin ja kehitykseen osana yrityksen johtoryhmää. Toivomme sinulta vankkaa kokemusta LVI-alan tehtävistä, dynaamista ja innostunutta asennetta, hyviä tiimityötaitoja sekä halua sitoutua yrityksen toimintaan pitkällä aikavälillä.

Suunnittelulinja Finland Oy tarjoaa vakaan ja tasaisen työvirran, osaavan ja innostuneen tiimin tuen, modernit ja viihtyisät työtilat sekä kilpailukykyisen palkan etuineen.

Kaikki hakemukset pyydetään Suomen Henkilöstötalon hakujärjestelmän kautta. Hae pikaisesti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

”Meillä tehdään töitä yhdessä, ihmiseltä ihmiselle” – Riku Wuokko, toimitusjohtaja

 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa:

Terhi Wallenius, terhi.wallenius@henkilostotalo.fi, puh. 010 2306 525

Jenni Räikkönen, jenni.raikkonen@henkilotostalo.fi, puh.010 2306 523

Mikäli tunnistit itsesi työpaikkailmoituksen kuvauksestamme, toivomme että olet meihin yhteydessä. Ole hyvä ja käy täyttämässä hakemus, niin olet mukana rekrytointiprosessimme kaikissa vaiheissa. Kiireellisen työtahdin vuoksi toivoisimme, että olisit yhteydessä sähköpostilla, jos sinulla on kysyttävää työnhausta Suomen Henkilöstötalon työpaikkoihin.

Turku

Tekniikka

13992926


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakijaValitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.