Henkilöstötalo


Valitse Yritys


Kirjaudu järjestelmään

Kirjaudu

Etsi

LVI-työmaaesimies

Turku

Haku päättyy: 27.08.2017 23:59

Asiakkaamme on Turussa sijaitseva Suunnittelulinja Finland Oy. Lisää tietoa yrityksestä löydät osoitteesta www.suunnittelulinja.com

 

Haemme Suunnittelulinja Finland Oy:lle

vakituiseen työsuhteeseen Turun toimipisteeseen.

 

LVI-alan esimiestä uudisrakennuskohteisiin

 

Työtehtävä koostuu teollisuus- ja talopuolen rakennustyömaiden toteutuksen suunnittelun valvonnasta ja työntekijöiden esimiestehtävästä.  Toimit tilaajan ja yrityksen suunnittelutiimin kanssa yhteistyössä luoden toimivan kokonaisuuden.

Olet toiminut LVI -alalla, tunnet kenttätyön, sinulla on 3-5 vuotta työkokemusta esimies- tai projektipäällikkötehtävistä. Toimit itsenäisesti sinulle osoitetuissa rakennuskohteissa ja raportoit tehtävässäsi yrityksen toimitusjohtajalle.

Lisätietoja tehtävästä antaa Suunnittelulinjan tj Esa Renko puh. 050-4114000. Hakemukset vastaanottaa ja hakuprosessista vastaa Suomen Henkilöstötalon HR konsultti Tuija Kantoluoto

Kaikki hakemukset Suomen Henkilöstötalon hakujärjestelmän kautta. Hae pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tervetuloa yrittäjähenkiseen ja nuorekkaaseen porukkaan!

Mikäli tunnistit itsesi työpaikkailmoituksen kuvauksestamme, toivomme että olet meihin yhteydessä. Ole hyvä ja käy täyttämässä hakemus, niin olet mukana rekrytointiprosessimme kaikissa vaiheissa. Kiireellisen työtahdin vuoksi toivoisimme, että olisit yhteydessä sähköpostilla, jos sinulla on kysyttävää työnhausta Suomen Henkilöstötalon työpaikkoihin.

Turku

Tekniikka

12437378

Vinkkipalkkio: 500,00 €


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakijaValitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.