Myyntiassistentti

Turku

Logo

Haku päättyy: 28.01.2018 23:59

Ideasta tuotteeksi – Defour Oy!

Defour Oy on tuotesuunnittelutalo, joka on keskittynyt asiakkaidensa yksilölliseen palveluun ja toteuttaa asiakkaiden toiveiden mukaisia räätälöityjä ratkaisuja sekä suunnittelua laidasta laitaan. Defour Oy:n liiketoiminta on voimakkaassa kasvussa ja lisäkäsille on nyt tarvetta.

Haemme Defour Oy:lle Turun toimistoon MYYNTIASSISTENTTIA.

Myyntiassistentin laajaan työnkuvaan kuuluvat myynnin tukitoimet, esimerkiksi tilaukseen ja toimitukseen liittyvät tehtävät, myyntilaskujen ja tarjousten valmistelua sekä raportointia. Näiden lisäksi myyntiassistentin työtehtäviin kuuluu markkinoinnin tukitoimet somessa ja tarvittaessa edustustehtävissä. Työtehtäviin voi kuulua myös toiminnanohjauksen kehittämistehtäviä.

Toivomme hakijaltamme kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa sekä innovatiivista työskentelyotetta. Osaat pitää langat käsissäsi etkä hätkähdä kiirettä. Toivomme hakijaltamme hyviä IT-taitoja, Excelin käytöstä erityisesti. Saatat olla oikea henkilö, mikäli pidät pienyrityksen dynamiikasta ja tiimitoiminnasta. Aikaisempi kokemus vastaavista töistä on myös hakijalle eduksi.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen Defour Oy:n palkkalistoilla. Päätös palkkaamisesta tehdään sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa helmikuussa 2018.

Mikäli tunnistit itsesi hakutekstistä, hae paikkaa pikaisesti täyttämällä hakemus palkkatoiveineen Suomen Henkilöstötalon sähköisessä järjestelmässä.

Lisätietoja antaa Terhi Wallenius Suomen Henkilöstötalolta / terhi.wallenius@henkilostotalo.fi / 0102306525.

Tsemppiä hakuun!

Mikäli tunnistit itsesi työpaikkailmoituksen kuvauksestamme, toivomme että olet meihin yhteydessä. Ole hyvä ja käy täyttämässä hakemus, niin olet mukana rekrytointiprosessimme kaikissa vaiheissa. Kiireellisen työtahdin vuoksi toivoisimme, että olisit yhteydessä sähköpostilla, jos sinulla on kysyttävää työnhausta Suomen Henkilöstötalon työpaikkoihin.

Turku

Toimistotyö

13504897

Vinkkipalkkio

Vinkkipalkkio: 100,00 €

Vinkkaa tästä


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakijaValitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.