Myyntipäällikkö

Raisio

Logo

Haku päättyy: 29.04.2018 23:59

Sance Ltd on Raisiossa vuonna 2002 perustettu suunnittelu- ja konsultointitoimisto. Yritys tuottaa suunnittelu- ja kokonaistoimituksia pääasiassa meriteollisuuteen, minkä lisäksi se toimii myös offshore- ja rakennusteollisuudessa. Sance Ltd on mukana laivateollisuuden reippaassa myötätuulessa ja onkin noussut merkittäväksi toimijaksi Turun talousalueella kuten myös kansainvälisesti. Yritys työllistää tällä hetkellä n. 60 henkilöä. Liikevaihtotavoite vuodelle 2018 on 6,5 miljoonaa euroa.

Sance Ltd etsii nyt voimakkaan kasvunsa tueksi dynaamista 

Myyntipäällikköä Raision konttorille.

Myyntipäällikkönä ydintehtäväsi on myydä suunnittelun lisäksi kokonaistoimituksia laivoihin. Vastaat nykyisistä asiakkuuksista sekä ulko- että kotimaassa kokonaisvaltaisesti. Huolehdit mm. tarjous-, tilaus- ja toimitusketjun sujuvuudesta sekä asiakastyytyväisyydestä yhdessä tiimin kanssa. Toimit linkkinä oman organisaation ja asiakkaiden välillä varmistaen, että sovitut asiakaslupaukset toteutuvat. Toimenkuvaasi kuuluu lisäksi meriteollisuuden tuulien seuraaminen, alan tapahtumiin osallistuminen, uusien potentiaalisten asiakkuuksien löytäminen sekä myynnin strateginen kehittäminen.

Edellytämme myynnillistä ja aktiivista asennetta, tiimihenkisyyttä, meriteollisuuden tuntemusta sekä näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä. Taustasi voi olla tekninen tai kaupallinen. Luonteeltasi olet proaktiivinen sekä positiivinen ja omaat luontaisen kyvyn navigoida eri sidosryhmien välillä. Työ edellyttää matkustamista ja erinomaista englannin kielen osaamista. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja itsenäisen roolin organisaatiossa, jota luotsaa intohimoinen kapteeni ammattitaitoisen ja sitoutuneen miehistönsä kera. Saat tarvittavan tuen ja kilpailukykyisen palkan kehittymismahdollisuuksineen. Mikäli haluat lähteä kanssamme matkalle, hae tehtävää pikaisesti. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen Henkilöstötalolta Terhi Wallenius p. 010 2306525 / terhi.wallenius@henkilostotalo.fi ja Jenni Räikkönen p. 010 2306523 / jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi

Raisio

Myyntitehtävät

14272070

Vinkkipalkkio

Vinkkipalkkio: 300,00 €

Vinkkaa tästä


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakijaValitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.