Myyntisihteeri

Espoo

Logo

Haku päättyy: 11.02.2018 23:59

Pilkington Automotive Finland Oy:llä on ajoneuvolasitehtaat Tampereella ja Laitilassa. Lisäksi Espoossa toimii varaosalasien tukkuliike ja Laitilassa on laivojen vaativia lasituksia toimittava yksikkö Pilkington Marine. Pilkington Automotiven Suomen yhtiöidenliikevaihto viime tilikaudella oli 97 milj. € ja henkilökunnan määrä 590. Pilkington Automotive Finland Oy on osa NSG Groupia, joka on yksi maailman johtavista lasin ja lasituotteiden valmistajista. NSG Groupilla on valmistustoimintaa 27 maassa ja myyntiä 105 maassa.

Haemme nyt Pilkington Automotive Finland Oy:n Espoossa sijaitsevaan AGR tukkuliikkeeseen

Myyntisihteeriä vakituiseen tehtävään

Myyntisihteerin monipuolisissa tehtävissä vastaat kokonaisvaltaisesti asiakkaiden tilaus- ja toimitusketjun sujuvuudesta. Huolehdit tuotetietojen, hinnastojen ja asiakakastietojen ylläpidosta sekä ennusteiden ja markkinatietojen seurannasta ja raportoinnista. Olennainen osa tehtävää on myös asiantunteva viestintä puhelimitse ja sähköpostin välityksellä asiakkaiden kanssa sekä koti- että ulkomailla.

Edellytämme sinulta

Tehtävään soveltuvaa tutkintoa (opisto/ammattikorkeakoulu), aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä systemaattista ja tuloshakuista työskentelytapaa. Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaista suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi. Käytössä oleva toiminnanohjausjärjestelmä on SAP, joten sen osaaminen on suuri etu.

Arvostamme

Hyviä kommunikointi- ja ihmissuhdetaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä, hyvää paineensietokykyä sekä vastuullista ja itsenäistä työotetta.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme menestyneen talon edut, hyvän perehdytyksen sekä mahdollisuuden työllistyä vakituisesti vuokratyösuhteen jälkeen.

Hakeminen

Täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Henkilöstötalolta Terhi Wallenius p. 010 2306 525, terhi.wallenius@henkilostotalo.fi

Mikäli tunnistit itsesi työpaikkailmoituksen kuvauksestamme, toivomme että olet meihin yhteydessä. Ole hyvä ja käy täyttämässä hakemus, niin olet mukana rekrytointiprosessimme kaikissa vaiheissa. Kiireellisen työtahdin vuoksi toivoisimme, että olisit yhteydessä sähköpostilla, jos sinulla on kysyttävää työnhausta Suomen Henkilöstötalon työpaikkoihin.

Espoo

Toimistotyö

13537151

Vinkkipalkkio

Vinkkipalkkio: 250,00 €

Vinkkaa tästä


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakijaValitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.