NMI Project Leader

Pirkanmaa

Logo

Haku päättyy: 28.01.2018 23:59

Pilkington Automotive Finland Oy:llä on ajoneuvolasitehtaat Tampereella ja Laitilassa. Lisäksi Espoossa toimii varaosalasien tukkuliike, Laitilassa on laivojen vaativia lasituksia toimittava yksikkö Pilkington Marine. Pilkingtonin Suomen yhtiöiden liikevaihto viime tilikaudella oli 99 milj. € ja henkilökunnan määrä n. 590. Pilkington on osa NSG Groupia, joka on maailman johtavia lasin valmistajia. NSG Groupilla on valmistustoimintaa noin 30 maassa neljällä mantereella ja myyntiä 130 maassa.

Haemme nyt Pilkington Automotive Finland Oy:n Tampereen tehtaalle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

NMI Project Leaderia

vastaamaan uusien tuotteiden tuotannollistamisprojekteista yhteistyössä Tampereen tehtaan muiden toimintojen kanssa. NMI (New Model Introduction) Project Leader toimii tehtaalla asiakkaan äänenä varmistaen, että asiakas saa tilaamansa tuotteen sovitussa aikataulussa. Projektinjohdollisten tehtävien lisäksi vastuualueeseen kuuluu uusien tuotteiden tuotetiedonhallinta tehtaan toiminnanohjausjärjestelmässä.

Odotamme

hakijalta kokemusta vastaavasta tehtävästä valmistavassa teollisuudessa, sekä soveltuvaa teknistä koulutusta. Lisäksi edellytämme hyvää CAD-osaamista sekä sujuvaa englannin kielen taitoa.  Saksan kielen osaaminen sekä ajoneuvoteollisuuden laatustandardien tuntemus katsotaan eduksi.

 Hyvät kommunikointi- ja ihmissuhdetaidot, vastuullinen ja itsenäinen työote, asiakaslähtöinen ajattelu sekä kyky johtaa omaa työtä laadukkasti ovat olennaisia ominaisuuksia tehtävässä menestymisessä!

Tarjoamme

menestyvän talon edut, hyvän perehdytyksen, vakaan työpaikan maailman johtavassa lasinjalostus- ja valmistusteollisuudessa. 

Hakeminen

Täytäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Suomen Henkilöstötalolta Terhi Wallenius, 010 2306 525, terhi.wallenius@henkilostotalo.fi

Mikäli tunnistit itsesi työpaikkailmoituksen kuvauksestamme, toivomme että olet meihin yhteydessä. Ole hyvä ja käy täyttämässä hakemus, niin olet mukana rekrytointiprosessimme kaikissa vaiheissa. Kiireellisen työtahdin vuoksi toivoisimme, että olisit yhteydessä sähköpostilla, jos sinulla on kysyttävää työnhausta Suomen Henkilöstötalon työpaikkoihin.

Pirkanmaa

Toimistotyö

13465444


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakijaValitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.