Ohutlevyleikkaaja/särmääjä

Turku

Haku päättyy: 24.12.2017 23:59

Haemme MetalProcess Oy:lle oppimishaluista ohutlevyleikkaajaa/särmääjää vakituiseen työsuhteeseen.

MetalProcess Oy on vuonna 2015 perustettu ohutlevytöiden kotimainen osaaja Turussa.

Yritys valmistaa niin pienet kuin pidemmällekin jalostetut ohutlevytuotteet asiakkaan toiveiden mukaisesti. Automaattinen levyntyöstökeskus mahdollistaa erittäin monipuoliset ohutlevytyöt, jopa 6 mm asti tehtävät rei’itykset sekä leikkaukset eri muodoissaan.

Työtehtäviin kuuluu ohutlevyjen leikkaus ja särmääminen piirustusten mukaisesti. Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen, oppimishaluinen ja hänellä on ammattimainen ote työhönsä.

Toivomme hakijalta:
– Aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä
– Hyvät kädentaidot
– Halua oppia uutta ja kehittää itseään

Eduksi on
– Ammatillinen perustutkinto
– Bystronic- särmäyskoneen tai muun vastaavan käyttökokemus

Mikäli tunnistit itsesi työpaikkailmoituksen kuvauksestamme, toivomme että olet meihin yhteydessä!

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Juuso Ojala sähköpostitse juuso.ojala@henkilostotalo.fi tai puhelimitse 0102306522.

Ollaksesi mukana rekrytointiprosessimme kaikissa vaiheissa, käy ensisijaisesti täyttämässä hakemuksesi nettisivuillamme osoitteessa http://henkilostotalo.fi/tyonhakija/tyopaikat/
tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköisesti osoitteeseen tyonhaku@henkilostotalo.fi.

Mikäli tunnistit itsesi työpaikkailmoituksen kuvauksestamme, toivomme että olet meihin yhteydessä. Ole hyvä ja käy täyttämässä hakemus, niin olet mukana rekrytointiprosessimme kaikissa vaiheissa. Kiireellisen työtahdin vuoksi toivoisimme, että olisit yhteydessä sähköpostilla, jos sinulla on kysyttävää työnhausta Suomen Henkilöstötalon työpaikkoihin.

Turku

Teollisuus/tuotanto

13282527


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakijaValitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.