Puhdistustyöntekijä

Turku

Haku päättyy: 01.10.2017 23:59

Haemme Pesupalvelu Hans Langh Oy:lle kolmea puhdistustyöntekijää Turun seudulle.

Työkohteet ovat pääsääntöisesti teollisuudenalan yrityksiä. Työ sisältää esimerkiksi painepesua, imuauton käyttöä tai erilaisten tilojen ja tavaroiden puhdistamista. Työtä on tarjolla 5 päivää viikossa, työpäivät ovat klo 7-15/8-16. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi, mutta reipas asenne ja työhön tarttuva ote ratkaisee.

Vaatimukset
– Ajokortti ja oma auto työmatkoja varten

Eduksi on
– Aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä
– C-ajokortti ja työturvallisuuskortti
– Kuljettajan ammattipätevyys

Tarjoamme
– Pitkän määräaikaisen työsuhteen
– Mahdollisuuden erittäin pitkäaikaiseen työhön

Mikäli tunnistit itsesi työpaikkailmoituksen kuvauksestamme, toivomme että olet meihin yhteydessä. Ole hyvä ja käy täyttämässä hakemus, niin olet mukana rekrytointiprosessimme kaikissa vaiheissa. Kiireellisen työtahdin vuoksi toivoisimme, että olisit yhteydessä sähköpostilla, jos sinulla on kysyttävää työnhausta Suomen Henkilöstötalon työpaikkoihin.

Turku

Teollisuus/tuotanto

12690957


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakijaValitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.