Rakennussiivooja

Tampere

Haku päättyy: 17.12.2017 23:59

Haemme asiakkaallemme rakennussiivoojaa Tampereelle eri kohteisiin. Työ tapahtuu arkipäivisin ja kyseessä on kokopäivätyö, työaika klo 7.00-15.30. Työtä on tarjolla hyvälle työntekijällä toukokuulle 2018 saakka, erittäin todennäköisesti pidempään.

Työ sisältää uudis-/saneerauskohteiden siivoamista kaikissa työmaan vaiheissa aina loppusiivoukseen asti. Työ tapahtuu pääasiassa sisätiloissa.

Vaatimukset:
– Voimassa oleva työturvallisuuskortti
– Reipas työote
– Ajokortti ja auto käytössä työmatkoihin
– Vastuuntunto omasta työstä
– Hyvä suomen kielen taito

Eduksi:
– Aiempi työkokemus rakennussiivouksesta

Mikäli tunnistit itsesi työpaikkailmoituksen kuvauksestamme, toivomme että olet meihin yhteydessä!

Ollaksesi mukana rekrytointiprosessimme kaikissa vaiheissa, käy ensisijaisesti täyttämässä hakemuksesi nettisivuillamme osoitteessa http://henkilostotalo.fi/tyonhakija/tyopaikat/
tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköisesti osoitteeseen tyonhaku@henkilostotalo.fi.

Kiireellisen työtahdin vuoksi toivoisimme yhteydenottoa sähköpostilla, mikäli sinulla on kysyttävää tästä työpaikasta tai yleensä työnhausta Suomen Henkilöstötalon työpaikkoihin.

Mikäli tunnistit itsesi työpaikkailmoituksen kuvauksestamme, toivomme että olet meihin yhteydessä. Ole hyvä ja käy täyttämässä hakemus, niin olet mukana rekrytointiprosessimme kaikissa vaiheissa. Kiireellisen työtahdin vuoksi toivoisimme, että olisit yhteydessä sähköpostilla, jos sinulla on kysyttävää työnhausta Suomen Henkilöstötalon työpaikkoihin.

Tampere

Rakennusala

13185639


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakijaValitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.