Särmääjä

Kaarina

Haku päättyy: 29.10.2017 23:59

Haemme Kaarinaan pitkäaikaiseen työsuhteeseen särmääjää.

Työ on kaksivuorotyötä ja työpaikka sijaitsee Kaarinan Krossissa. Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen, oppimishaluinen ja hänellä on ammattimainen ote työhönsä. Opit uudet tehtävät nopeasti ja sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset särmäystehtävät koneelle, konekannassa mm. Aliko. Kyseessä ei ole sarjatuotantoa vaan kappaleet ja tuotteet vaihtuvat usein.

Vaatimukset
– Aiempaa kokemusta särmäyksestä
– Oma-aloitteinen ja reipas ote työntekoon
– Täsmällistä työaikojen noudattamista
– 2-vuorotyövalmius

Eduksi on
– Metallialan koulutus
– Auto ja ajokortti (työmatkoja varten)

Tarjoamme
– Määräaikaisen työsuhteen
– Mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen

 

Mikäli tunnistit itsesi työpaikkailmoituksen kuvauksestamme, lähetä CV:si heti osoitteella tyonhaku@henkilostotalo.fi tai täytä hakemus Suomen Henkilöstötalon kotisivuilla.

Tsemppiä hakuun!

Mikäli tunnistit itsesi työpaikkailmoituksen kuvauksestamme, toivomme että olet meihin yhteydessä. Ole hyvä ja käy täyttämässä hakemus, niin olet mukana rekrytointiprosessimme kaikissa vaiheissa. Kiireellisen työtahdin vuoksi toivoisimme, että olisit yhteydessä sähköpostilla, jos sinulla on kysyttävää työnhausta Suomen Henkilöstötalon työpaikkoihin.

Kaarina

Teollisuus/tuotanto

12772854

Vinkkipalkkio: 100,00 €


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakijaValitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.