Tekninen päällikkö

Lieto

Logo

Haku päättyy: 28.01.2018 23:59

Kronfågel Oy on vuonna 2013 perustettu suomalainen, siipikarjaan erikoistunut yritys sekä nykyisin osa kansainvälistä Scandi Standard-pörssiyhtiötä. Kronfågelilla on alallaan Pohjoismaiden modernein tuotantolaitos Turun seudulla Liedossa ja valmistavat tuotteitaan mm. Naapurin Maalaiskana -brändillä vähittäiskauppaan ja HoReCa -asiakkuuksiin. He panostavat toiminnassaan laatuun ja heillä on mm. FSSC laatu- ja elintarviketurvallisuussertifikaatti. Yrityksessä toimii tällä hetkellä noin 160 työntekijää ja liikevaihto on noin 30 Meur. Lue lisää Kronfågelista ja heidän tuotteistaan osoitteessa www.naapurinmaalaiskana.fi.

Haemme nyt TEKNISTÄ PÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan tehtaan teknisistä toiminnoista sisältäen rakennukset, LVI- & kylmätekniikan sekä tuotantolaitteistot. Tehtävässään tekninen päällikkö vastaa myös siitä, että yrityksen tilat ja laitteistot täyttävät lainsäädännön ja asiakastahon asettamat vaatimukset. Tehtävä on yrityksessä uusi.

Tekninen päällikkö ylläpitää ja kehittää laitoksen teknistä toimivuutta valittujen alihankkijatahojen kanssa noudattaen sekä yrityksen että konsernin strategiaa.

Tehtävässä on myös jatkuvaa yhteydenpitoa konsernin teknisen johdon ja kunnossapito-organisaation vastuuhenkilöihin. Odotamme sinulta useamman vuoden kokemusta prosessiteollisuuden kunnossapidon itsenäisestä johtamisesta sekä myös kunnossapidon käytännön työstä, laitehankintaprojekteista ja ennakkohuoltojärjestelmistä. Kokemus elintarviketeollisuudesta on etu.  

Tarvitset työssäsi englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista sekä hyviä esimies- ja tiimityöntaitoja.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme osoittamaan suoraan Kronfågel Oy:n yhteistyökumppanille rekrytointi@henkilostotalo.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Toivola, Director of Operations, Kronfågel Oy, petri.toivola@kronfagel.fi, 0407657532.

Lisätietoja rekrytointiprosessista antaa Tommi Larikka, toimitusjohtaja, Suomen Henkilöstötalo OY,
p. 010 2306 521 – tommi.larikka@henkilostotalo.fi

Mikäli tunnistit itsesi työpaikkailmoituksen kuvauksestamme, toivomme että olet meihin yhteydessä. Ole hyvä ja käy täyttämässä hakemus, niin olet mukana rekrytointiprosessimme kaikissa vaiheissa. Kiireellisen työtahdin vuoksi toivoisimme, että olisit yhteydessä sähköpostilla, jos sinulla on kysyttävää työnhausta Suomen Henkilöstötalon työpaikkoihin.

Lieto

Johtotehtävät

13504966

Vinkkipalkkio

Vinkkipalkkio: 500,00 €

Vinkkaa tästä


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakijaValitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.