Toimistosihteeri

Turku

Logo

Haku päättyy: 25.02.2018 23:59

Toimistosihteeri -Turku

On tilitoimistoja ja sitten on tilitoimisto Aarnio Oy.

Tilitoimisto Aarnio Oy on alansa pioneeri monella tapaa. Yritys tarjoaa niin asiakkailleen kuin työntekijöilleenkin jotakin totuttua parempaa. Aitoa palvelua ja huolenpitoa modernilla ja uudella tavalla, rohkeita lähestymisiä ja välittämistä alati muuttuvassa taloushallinnon maailmassa.

Tilitoimisto Aarnio etsii kauttamme aurinkoista ja asiakaspalveluhenkistä toimistosihteeriä vakituiseen tehtävään. Etsimämme henkilö innostuu muuttuvista tilanteista ja vaihtuvista tehtävistä jotka vaativat nopeaa tilannetajua ja hyviä ihmissuhdetaitoja. Hän on valmis opettelemaan uutta ja kasvamaan tehtävässä tarpeen mukaan. Hän ei ylenkatso mitään tehtävää, vaan haluaa aidosti auttaa työyhteisönsä jäseniä onnistumaan työssään, sekä olla omalta osaltaan vaikuttamassa mahdollisimman onnistuneeseen asiakaskokemukseen.

Toimistosihteerin tehtävään kuuluu laadukkaan asiakaspalvelun lisäksi monipuolisesti erilaisia hallinnollisia tehtäviä kuten puhtaaksi kirjoitusta, dokumenttien tuottamista ja päivittämistä, laskuttamista, kannattavuuden seurantaa sekä tarviketilauksista huolehtimista.

Edellytämme hakijalta kokemusta vastaavasta tehtävästä, tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä hyvää Excel osaamista. Englannin kielen taito on välttämätön, ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Mikäli koet tehtävän omaksesi täytä hakemus oheisen linkin kautta ja liitä siihen ansioluettelosi palkkatoiveineen.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Terhi Wallenius, terhi.wallenius@henkilostotalo.fi, puh. 010 2306 525

Mikäli tunnistit itsesi työpaikkailmoituksen kuvauksestamme, toivomme että olet meihin yhteydessä. Ole hyvä ja käy täyttämässä hakemus, niin olet mukana rekrytointiprosessimme kaikissa vaiheissa. Kiireellisen työtahdin vuoksi toivoisimme, että olisit yhteydessä sähköpostilla, jos sinulla on kysyttävää työnhausta Suomen Henkilöstötalon työpaikkoihin.

Turku

Toimistotyö

13537530


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakijaValitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.