Toimistotyöntekijä

Salo

Haku päättyy: 23.10.2017 23:59

ProtosDemos on suomalaiseen muotoiluun, suunnitteluun ja tuotteiden valmistukseen erikoistunut nuorekas ja innovatiivinen yritys, jonka näkymät, visiot ja tuotteet ovat vertaansa vailla. ProtosDemos on saavuttanut vakaan aseman suomalaisilla designmarkkinoilla, mutta vauhti kiihtyy yhä. ProtosDemos innostuu, tekee, vakuuttaa ja vaikuttaa yhä enemmän myös maailmalla.

 

Toiminnan kiihtyessä ja monipuolistuessa ProtosDemos hakee nyt dynaamiseen ryhmäänsä Halikkoon

 

Toimiston tyyppiä

 

oikeaa ja vasenta kättä, ripeitä jalkoja ja kirkasta mieltä. Sinua, joka innostut uusista tilanteista, ihmisistä, järjestelmistä, laskuista, tilausten käsittelystä, asiakaspalvelusta ja messupäivistä. Sinua, joka koet esteettisen maailman olevan lähellä sydäntäsi, mutta osaat ajatella myös liiketoimintalähtöisesti ja tuloshakuisesti. Sinua joka huolehdit ja välität vähän kaikesta.

 

Odotamme siis paljon, mutta olemme valmiita myös antamaan. Tarjoamme VIP-lipun sinne, mihin haluat kanssamme kulkea. Huolenpitoa, vapautta, vastuuta ja tilaa kasvaa kanssamme. Haluamme että olet yksi meistä ja innostut kanssamme siitä mitä olemme tekemässä.

 

Jos tunnistat itsesi kuvauksesta, soita ja kysy lisää Terhiltä Henkilöstötalolta, terhi.wallenius@henkilostotalo.fi, 010 2306525 tai laita hakemus.

Paikka täytetään heti sopivan tyypin löydyttyä. 

Mikäli tunnistit itsesi työpaikkailmoituksen kuvauksestamme, toivomme että olet meihin yhteydessä. Ole hyvä ja käy täyttämässä hakemus, niin olet mukana rekrytointiprosessimme kaikissa vaiheissa. Kiireellisen työtahdin vuoksi toivoisimme, että olisit yhteydessä sähköpostilla, jos sinulla on kysyttävää työnhausta Suomen Henkilöstötalon työpaikkoihin.

Salo

Toimistotyö

12865011


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakijaValitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.