Tuotantotyöntekijä – kesätyö

Turku

Haku päättyy: 22.04.2018 23:59

Etsimme asiakkaallemme innostuneita ja oppimishaluisia tuotantotyöntekijöitä kesätöihin.

Voit olla ammatillisen tutkinnon suorittanut, AMK opiskelija tai jotain ihan muuta. Työkalut voivat olla sinulle tuttuja esim. harrastusten myötä. Pääasia on, että hoidat työsi reippaasti, huolellisesti ja haluat oppia uutta.

Työhön perehdytetään työsuhteen alkaessa. Trukinajotaito lasketaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä sillä myös siihen koulutetaan tarvittaessa.

Edellytämme kykyä työskennellä 3-vuorotyössä. Yritys sijaitsee Turussa hyvien bussiyhteyksien varrella.

Tarjoamme määräaikaisen, kesän 2018 ajan kestävän työsuhteen. Lisäksi saat arvokasta työkokemusta vakavaraisessa ja jatkuvasti kehittyvässä yrityksessä. Tässä paikassa on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työhön!

Mikäli tunnistit itsesi työpaikkailmoituksen kuvauksestamme, toivomme että olet meihin yhteydessä!

Ollaksesi mukana rekrytointiprosessimme kaikissa vaiheissa, käy ensisijaisesti täyttämässä hakemuksesi nettisivuillamme osoitteessa http://henkilostotalo.fi/tyonhakija/tyopaikat/
tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköisesti osoitteeseen tyonhaku@henkilostotalo.fi.

Kiireellisen työtahdin vuoksi toivoisimme yhteydenottoa sähköpostilla, mikäli sinulla on kysyttävää tästä työpaikasta tai yleensä työnhausta Suomen Henkilöstötalon työpaikkoihin.

Turku

Teollisuus/tuotanto

14221910


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakijaValitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.