Henkilöstötalo


Valitse Yritys


Kirjaudu järjestelmään

Kirjaudu

Etsi

Tuotantotyöntekijä

Vantaa

Haku päättyy: 20.08.2017 23:59

Haemme asiakkaallemme tuotantotyöntekijää Vantaalle pitkään työsuhteeseen. Tuotantotyöntekijän työtehtäviin kuuluu mm. kappaletavaran käsittely, eli tavaran ladonta koneisiin ja tavaran poistaminen koneista sekä automaattihitsauskoneen käyttäminen. Jatkossa on mahdollista perehtyä myös koneiden ylläpitoon ja korjaukseen, mikäli osaaminen ja halu tehtäviin riittävät. Työtää tehdään tällä hetkellä päivävuorossa ma-pe klo 8-16, mutta työ saattaa muuttua kahteen vuoroon tuotantotilanteen vaihdellessa (6.30-14.30 ja 14.30-22.30).

Asiakkaamme on kotimainen kansainvälisesti menestynyt perheyritys, joka valmistaa putkikomponentteja prosessi-, elintarvike- ja biokemianteollisuuden tarpeisiin. Pääasiallinen raaka-aine on ruostumaton teräsputki.

Vaatimukset:
– Tekninen ammattikoulutus
– Halu kehittyä ja oppia uutta
– Hyvä suomen kielen taito
– Valmius kaksivuorotyöhön

Tarjoamme:
– Määräaikaisen työsuhteen
– Hyvän mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen

Mikäli tunnistit itsesi työpaikkailmoituksen kuvauksestamme, toivomme että olet meihin yhteydessä. Ole hyvä ja käy täyttämässä hakemus, niin olet mukana rekrytointiprosessimme kaikissa vaiheissa. Kiireellisen työtahdin vuoksi toivoisimme, että olisit yhteydessä sähköpostilla, jos sinulla on kysyttävää työnhausta Suomen Henkilöstötalon työpaikkoihin.

Vantaa

Teollisuus/tuotanto

12505480


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakijaValitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.