Varastotyöntekijä

Turku

Haku päättyy: 28.01.2018 23:59

Haemme asiakasyrityksellemme Turkuun ammattitaitoista varastotyöntekijää.

Pääasiallinen työpisteesi on lähettämössä, mutta työtehtäviisi kuuluu kaikki varaston ylläpitotehtävät, mm. keräily, hyllytys, tavaran vastaanotto, kuljetusasiakirjojen tekeminen ja inventointi, sekä varaston siisteydestä huolehtiminen ja asiakaspalvelutyö. Varastossa tilanteet muuttuvat välillä nopeasti, joten reagoit nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja pystyt hoitamaan montaa asiaa kerralla samaan aikaan. Olet tarkka, järjestelmällinen ja positiivisen asenteen omaava työntekijä.

Työ on kaksivuorotyötä. Työpaikka sijaitsee Turusta hyvien kulkuyhteyksien päässä. 

Vaatimukset
-Tarkkuus, omatoimisuus, positiivinen ja reipas asenne työhön
-Trukinajotaito
-Aiempi varastotyökokemus
-2-vuorotyö

Eduksi
-Varastoalan koulutus
-Hyvät IT-taidot

Tarjoamme
-Määräaikaisen työsuhteen
-Mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen

Työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Hae tehtävää pian, sillä työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää Henkilöstötalon sähköisellä hakulomakkeella osoitteessa www.henkilostotalo.fi/tyopaikat. Onnea hakuun!

Mikäli tunnistit itsesi työpaikkailmoituksen kuvauksestamme, toivomme että olet meihin yhteydessä. Ole hyvä ja käy täyttämässä hakemus, niin olet mukana rekrytointiprosessimme kaikissa vaiheissa. Kiireellisen työtahdin vuoksi toivoisimme, että olisit yhteydessä sähköpostilla, jos sinulla on kysyttävää työnhausta Suomen Henkilöstötalon työpaikkoihin.

Turku

Liikenne/ kuljetus/ logistiikka

13549987


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakijaValitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.