Henkilöstötalo


Valitse Yritys


Kirjaudu järjestelmään

Kirjaudu

Etsi

Turvaa ja apua hallittuun rekrytointiin

Henkilöstövuokraus ja muut resursoinnin palvelut

Henkilöstövuokrauksella varmistat, että työvoima on paikalla oikeassa kokoonpanossa, oikean vahvuisena ja oikeaan aikaan. Tämä on ihannetilanne, jota nykyiset asiakkamme pääsevät todistamaan joka päivä.

Henkilöstövuokrauspalveluissa edustamme koko toimialan huippua. Kokemuksemme ulottuu toimialan syntyvuosiin 90-luvulle saakka, ja pystymme aidosti sanomaan että olemme siinä hyviä – erittäin hyviä.

Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokraus on kätevä käytäntö, sillä se tuo uusia ihmisiä työorganisaatioosi nopeasti ja vaivattomasti, juuri tarpeidesi mukaan. Se on palvelu, joka kannattaa toteuttaa huolellisesti, jotta sen sallimat edut ovat täysipainoisesti käytettävissäsi. Henkilöstötalo tuottaa ohjattua ja tarkoin kontrolloitua henkilöstövuokrauspalvelua, joka täyttää vaativienkin asiakkaidemme tarpeet. Palvelemme kaikkia asiakkaitamme ketterästi asiakaskohtaisesti räätälöidyillä palveluilla. Tästä todisteena ovat kestävät asiakassuhteemme aina pienyritysten sekä suurien pörssiyhtiöiden kanssa.

Try & hire -rekrytointi

Try & Hire on henkilöstövuokrauksen ja rekrytoinnin joustava yhdistelmä. Se takaa sinulle mahdollisuuden valita oikea työntekijä kertyneen kokemuksen kautta. Monissa työtehtävissä lakisääteinen koeaika ei ole riittävä tiiviiseen arvioon työntekijän soveltuvuudesta työtehtävään tai -organisaatioosi. Try & Hire palvelee sekä sinua työnantajana että työntekijää – molemmat saavat tarvittavan tutustumisaikansa. Konseptimme antaa siihen mahdollisuuden.

Työvuorosuunnittelu ja miehittäminen

Työvuorosuunnittelu ja -miehittäminen, eli bookkaus, ovat Henkilöstötalon vahva osaamiskenttä. Räätälöidyn ja vahvan palvelukonseptimme avulla pystymme toteuttamaan sinulle vaativaa henkilöstöhallintaa toimialastasi riippumatta. Käytössäsi on osaava henkilökuntamme sekä monipuoliset henkilöstöhallinnan työkalumme. Työvuorosuunnittelun ja miehittämisen palvelukokonaisuus luodaan aina asiakaskohtaisesti. Ota meihin yhteyttä, kun haluat ketterän ja osaavan vaihtoehdon.

Ulkoistaminen

Ulkoistusprojekteissa yhdistyy koko resursointipalveluidemme osaaminen. Ulkoistamisisssa asiakkaamme antavat meille kokonaisuuden, josta luomme ulkoistamiselle tarkan prosessisuunnitelman sisääntulosta hallintaan. Henkilöstötalon ulkoistuspalvelu huomioi myös prosessissa tarvittavien työkalujen ja -välineiden sekä suunniteltujen koulutusten tarpeet.

Mitä vielä mietit?

Räätälöimme palveluja viikottain, joten katsotaan millä tavalla pystymme tuottamaan haluamasi kokonaisuuden.

Ota yhteyttä