Henkilöstötalo


Valitse Yritys


Kirjaudu järjestelmään

Kirjaudu

Etsi

Turvaa ja apua hallittuun rekrytointiin

Henkilöstöpalvelulla työntekijöitä yrityksesi rekrytarpeisiin

Henkilöstötalon rekrytointipalvelut tarjoavat laadukkaat ja pitkäkestoiset ratkaisut yrityksesi henkilöstöhankintaan. Rekrytointipalveluihimme kuuluvat Ilmoitushaku, Verkostohaku, Try Hire sekä Soveltuvuusarvioinnit. Henkilöstötalon kanssa toimiessasi saat minimoitua virherekrytointien riskit.

Palveluidemme tarkoitus on säästää aikaasi, sekä tehdä aina kestävä ja työnantajakuvaasi tukeva rekrytointi. Olemme ketterä toimija ja voit hyödyntää palvelujamme vaivattomasti.

Henkilöstön hankinta edellyttää aina panostusta – se on merkittävä sijoitus yrityksesi toimintaan. Me Henkilöstötalolla keskitymme rekrytoinnissa yksinkertaisesti asiakkaidemme etujen turvaamiseen, ja olemme kehittäneet menetelmät kandidaattien tehokkaaseen löytämiseen sekä oikean henkilön ja työtehtävän yhdistämiseen.

Henkilöstöpalveluissamme analysoimme kandidaattien ja työtehtävien lisäksi työyhteisösi. Näin toimimalla saamme rekrytoinnin lisäksi kerättyä sinulle tietoa työyhteisösi tilanteesta ja takaa, että rekrytointi toimii sekä liiketoimintastrategiasi että organisaatiosi hyväksi.

Kaikki palvelumme voidaan suorittaa myös osatoimeksiantona.

Hyvin suunniteltu työpaikkailmoitus tukee brändiäsi

 • Avaimet käteen palvelukonsepti
 • Takuun alainen rekrytointi
 • Viesti on yrityksen brändin mukainen

Työpaikkailmoitus on aina viesti myös sidosryhmille. Siksi Henkilöstötalon ilmoitussuunnittelussa tukeudutaan työnantajakuvan lisäksi yritysimagosi välittämiseen. Mediavalinnat sosiaalisesta printtiin, kokonaisnäkyvyys, ilmoituksen kiinnostavuus, kohderyhmärajaus ovat kaikki osakokonaisuuksia joihin erikseen keskitymme saavuttaaksemme sopivien hakijoiden huomion.

Verkostohaku ja headhunting tuo ripeyttä rekrytarpeeseesi

 • Nopea prosessi
 • Huomaamaton
 • Takuu & avaimet käteen -palvelukonsepti

Käytämme verkostohaussa sekä headhunttauksessa omia verkostojamme, rekisteriämme sekä anonyymia tehomainontaa tavoittaaksemme nopeasti sopivan henkilön yrityksesi rekrytarpeisiin. Suorahaku tarjoaa sinulle etuina huomaamattomuuden, ns. tutkan alla toimimisen, sekä nopean rekryprosessin. Omilla hyvin toimivaksi todetuilla mediavalinnoillamme pystymme tavoittamaan potentiaalisessa rekrytilanteesssa olevat henkiköt, jotka tehokkaan mainonnan myötä kohtaavat työpaikkatietosi myös passiivisesti.

Try and hire henkilöstövuokrauksen ja rekrytoinnin yhdistelmä

 • Positiivinen kannuste
 • Vaivaton ja riskitön
 • Minimoi riskit

Try & Hire takaa sinulle mahdollisuuden valita oikea työntekijä kertyneen kokemuksen kautta. Monissa työtehtävissä lakisääteinen koeaika ei ole riittävä tiiviiseen arvioon työntekijän soveltuvuudesta työtehtävään tai -organisaatioon. Try & Hire palvelee sekä sinua työnantajana että työntekijää – molemmat saavat tarvittavan tutustumisaikansa. Konseptimme antaa siihen mahdollisuuden.

Työnhakijoiden soveltuvuustutkimukset

1.5.2013 lähtien soveltuvuustutkimuspalvelut ovat kuuluneet Suomen Psykologitalon tarjontaan.

 • Soveltuustutkimukset
 • Psykologiset testit
 • Suoriteperusteiset testit

Pintaa syvemmälle. Työelämän vaativuus asettaa vaatimuksia työntekijälle laaja-alaisesti. Työnantajan on tärkeää luodata kandidaatin ja tehtävän suhdetta mahdollisimman pitkälle tulevaisuuteen ja saatava tukea oikealle päätökselle. Soveltuvuusarviointeja tulee käyttää tapauskohtaisesti, jolloin useakaan haastattelu ei riitä, vaan vaaditaan tieteellisesti todistettua näyttöä tai käytännön esimerkkisuoritteita. Henkilöstötalo laatii arviointiohjelman ja toteuttaa testit sertifioinnin alaisena sekä suoriteperusteiset testit yhdessä laaditun kaavan ja ohjelman mukaisesti.

Mitä vielä mietit?

Räätälöimme palveluja viikottain, joten katsotaan millä tavalla pystymme tuottamaan haluamasi kokonaisuuden.

Ota yhteyttä