Henkilöstötalon laadukkaat rekrytointipalvelut

Henkilöstötalon rekrytointipalvelut tarjoavat laadukkaat ja pitkäkestoiset ratkaisut yrityksesi henkilöstöhankintaan. Tavoitteenamme on minimoida virherekrytointien riskit, säästää yrityksesi aikaa ja tehdä aina kestävä, työnantajakuvaan sopiva rekrytointi.

Yrityksen brändiä tukeva ilmoitushaku

Työpaikkailmoitus on aina viesti myös sidosryhmille. Siksi Henkilöstötalon ilmoitusten suunnittelussa panostetaan työnantajakuvan lisäksi yritysimagon välittämiseen. Keskitymme sopivan median valitsemiseen, kokonaisnäkyvyyteen, ilmoituksen kiinnostavuuteen ja kohderyhmän rajaamiseen, ja näillä toimenpiteillä herätämme sopivien hakijoiden huomion.

Tarjoamme:

  • avaimet käteen -palvelukonseptin
  • takuunalaisen rekrytoinnin
  • yrityksen brändin mukaisen viestin

Try & Hire – vuokrauksen ja rekrytoinnin yhdistelmä

Try & Hire on henkilöstövuokrauksen ja rekrytoinnin joustava yhdistelmä, joka antaa sinulle mahdollisuuden valita oikea työntekijä kertyneen kokemuksen perusteella. Monissa työtehtävissä lakisääteinen koeaika ei riitä työntekijän soveltuvuuden arviointiin. Try & Hire palvelee sekä työnantajaa että työntekijää – molemmat saavat tarvittavan tutustumisajan, jonka jälkeen tehdään vasta päätös työsuhteen jatkumisesta.

Konseptin etuja ovat:

  • positiivinen kannuste
  • vaivattomuus
  • riskittömyys

Ripeyttä rekrytointiin verkostohaulla ja headhuntingilla

Käytämme verkostohaussa ja headhuntingissa eli suorahaussa omaa verkostoamme, rekisteriämme ja anonyymia tehomainontaa. Headhuntingin etuja ovat rekrytoinnin huomaamattomuus ja nopeus. Omilla hyvin toimivaksi todetuilla mediavalinnoillamme tavoitamme myös sellaiset henkilöt, jotka eivät aktiivisesti hae töitä.

Työnhakijoiden soveltuvuustutkimukset

Yhteistyökumppanimme kautta pystymme tarjoamaan soveltuvuustutkimukset, psykologiset testit sekä suoriteperusteiset testit, joilla voidaan varmistaa hakijoiden sopivuus kulloinkin kyseessä olevaan tehtävään.

Hae työpaikkaa

Jätä avoin hakemus