Avoimet paikat

Katso kaikki avoimet työpaikkamme

Työhaastattelu

Lue vinkkimme työhaastatteluun valmistautumiseen

Vinkkipalkkio

Vinkkaa meille sopiva henkilö ja ansaitse

Henkilöstötalo – työpaikkakumppani

 

Henkilöstötalo tarjoaa työnhakijalle mahtavat mahdollisuudet työllistyä. Kauttamme on auki satoja työpaikkoja vuosittain ja suurin osa työpaikoistamme alkaa tai jatkuu toistaiseksi voimassaolevalla työsopimuksella asiakkaamme palveluksessa.

 

Työpaikkoja laidasta laitaan

Asiakasyritystemme kirjo on laaja, mikä tarkoittaa, että kartoitamme jatkuvasti eri alojen osaajia aina rakennusmiehistä toimistotyöntekijöihin. Otamme aina huomioon hakijoiden elämäntilanteen ja pyrimme yhdistämään oikeanlaiset tekijät ja työpaikat.

Tarjoamme mahdollisuuden myös pitkäaikaiseen vuokratyöhön, jolloin Henkilöstötalo toimii työnantajanasi, vaikka työskentelisit jossakin asiakasyrityksistämme.

Mistä sinun urapolkusi aikoinaan alkoi?

Ihan ensimmäinen työpaikka jää usein monelle mieleen. Kerro meille mistä sinun urapolkusi on aikoinaan alkanut. Kaikkien tätä julkaisua kommentoineiden kesken arvomme ti 27.3. kaksi Finnkinon leffalippua. Facebook ei ole mukana arvonnassa.
... See MoreSee Less

Mistä sinun urapolkusi aikoinaan alkoi?

Ihan ensimmäinen työpaikka jää usein monelle mieleen. Kerro meille mistä sinun urapolkusi on aikoinaan alkanut. Kaikkien tätä julkaisua kommentoineiden kesken arvomme ti 27.3. kaksi Finnkinon leffalippua. Facebook ei ole mukana arvonnassa.

 

Comment on Facebook

Naantalin kaupungilla siivoojan kesätyö

Ensimmäinen työ oli hevosenhoitaja 😀

Lämmittäjänä tehtaalla..

Kesätöissä nurmikoita tekemässä

Puutarhalla harjoittelijana

Herne ja mansikkamaalla

Mansikkamaalta :)

Turkulaisen jakoa kähärissä 😂 ja lipunmyynti littoistenjärvellä 😊

kesätöistä leipomoon ja siit kesti 30 vuotta ..

valmistuin -89 ravitsemistyöntekijäksi ja heti elokuulla alkoi duunit ja sain vakipaiakan koulun keittiöllä ja kunnalla olinkin ja viihdyin JA JAKSOIN! n.17v...sitten thats it enkä oo katunut :)

Nurmikonleikkuulla on aloitettu

kioskilta irtokarkkien pussittajana

Kesätöissä leipomossa

Ostaa/Myy/Vaihtaa-liikkeen kassalta.

Kesätöissä leipomossa.

jäätelökioskin myyjänä 🍦😋

Jyväskylän kaupungilla kitkin rikkaruohoja yhden sateisen kesän 💦💧☔️.

Marimekon myymälässä

Kahvilasta

Mainoslehtien jakaja räntäsateessa 😂

Hanttihommia

Hok-Elannon myymäläapulainen

Aloitin kotona piano-opena. Mukavan pituinen työmatka ;)

Mainosten jakajana olin ehkä 14v..

Ihan ensimmäinen työpaikkani oli kesätyöpaikka jäätelökioskin myyjänä! Voi sitä tiikeritötteröjen määrää!!?? 😁

+ View more comments

Kesätyöpaikat viedään usein käsistä jo kevättalvesta. Jos työnhaku ei ole vielä tärpännyt kohdallasi, käy täyttämässä avoin hakemus sivuillamme: ow.ly/o3tw30j4Ymp ... See MoreSee Less

Kesätyöpaikat viedään usein käsistä jo kevättalvesta. Jos työnhaku ei ole vielä tärpännyt kohdallasi, käy täyttämässä avoin hakemus sivuillamme: http://ow.ly/o3tw30j4Ymp

Tarjoamme rekrytointipalveluja aina asiakasyritystemme tarpeet huomioiden. Monivaiheisella prosessilla varmistamme, että työtehtäviin valitaan aina oikeanlaiset henkilöt. Lue lisää rekrytointipalveluistamme: ow.ly/ARkP30iXB0G ... See MoreSee Less

Tarjoamme rekrytointipalveluja aina asiakasyritystemme tarpeet huomioiden. Monivaiheisella prosessilla varmistamme, että työtehtäviin valitaan aina oikeanlaiset henkilöt. Lue lisää rekrytointipalveluistamme: http://ow.ly/ARkP30iXB0G

Hae työpaikkaa

Jätä avoin hakemus