Kokemuksia: Kotitie Oy LKV

Sanna löysi opettavaisen ja mielekkään työn

Kiinteistömaailman hakiessa myyntineuvottelijaa, Sanna Yöntilä kiinnostui tehtävästä ja haki paikkaa Suomen Henkilöstötalon kautta. Tietojen lähettämisen ja hakemuksen tallentamisen jälkeen Sanna kutsuttiin haastatteluun Henkilöstötalon toimistolle.

Yöntila muistelee haastattelutilannetta lämpimästi: ”Työnhakijana arvostin rentoa ja miellyttävää keskusteluhetkeä, jossa oli paikalla sekä Henkilöstötalon että Kotitie Oy LKV:n edustaja. Tämä mahdollisti puolin ja toisin yrityksen arvojen, työmenetelmien ja tulevaisuudennäkymien läpikäynnin.”

Ammattilaisten toimesta hoidettu rekrytointi on niin yrityksen kuin työnhakijankin mieleen. Tehokas ja oikeisiin kysymyksiin kohdistuva hakuprosessi takaa parhaiden ehdokkaiden valikoitumisen työtehtäviin.

”Olen viihtynyt Kiinteistömaailmassa ja Kotitie Oy LKV:ssä hyvin ja työ tuntuu jo täysin omalta. Kivat työkaverit ja lämmin vastaanotto töissä tuntuvat vievän minut mukanaan!” naurahtaa innostunut myyntineuvottelija Sanna Yöntilä.

Miksi Kotitie rekrytoi Henkilöstötalon kautta?