Osallistu ja voita työpaikka!

Haluatko löytää unelmiesi duunin rekrytoinnin ammattilaisten avustamana?

Suomen Henkilöstötalo järjestää ainutlaatuisen kilpailun, jossa sinulla on mahdollisuus voittaa työpaikka. Täyttämällä hakemuksen Henkilöstötalon sivuilla pe 3.3. klo 23.59 mennessä ja kommentoimalla Facebookiin “Voita työpaikka” -julkaisuun villein duunitoiveesi, olet mukana työpaikan arvonnassa. Muista vinkata myös unelmiensa työuraa etsivälle ystävälle mahdollisuudesta! Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Täytä hakemus: 3.3.2017 mennessä.
Hae tästä

 

Suomen Henkilöstötalon “voita työpaikka” -kilpailun säännöt ja ehdot

Nämä säännöt ja ehdot koskevat Suomen Henkilöstötalon 24.2.–3.3.2017 järjestämää kilpailua Facebookissa.

Kilpailun järjestäjä

Kilpailun järjestää Suomen Henkilöstötalo, Puutarhakatu 45 A, 20100 Turku. Facebook ei ole mukana arvonnassa.

Kuka voi osallistua?

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset, täysi-ikäiset henkilöt. Kilpailuun osallistutaan seuraavasti:

  • Kilpailuun osallistutaan täyttämällä avoin työhakemus Suomen Henkilöstötalon verkkosivuilla. Kilpailijan tulee vahvistaa osallistumisensa kilpailuun kommentoimalla kilpailupäivitystä Facebookissa.
  • Suomen Henkilöstötalo valitsee osallistujien keskuudesta henkilön, jolle työpaikkaa aletaan etsiä. Henkilöstötalo on yhteydessä häneen henkilökohtaisesti.

Kaikki kilpailuun luovutettavat tiedot ovat luottamuksellisia, ja niitä käsittelevät vain henkilöt, jotka työnsä puolesta tarvitsevat niitä. Henkilötietoja ei käytetä muuhun kuin tähän kampanjaan liittyviin tiedotuksiin eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

Kilpailuaika ja palkinto

  • 24.2.-3.3.2017
  • Voittajalle tullaan etsimään toiveidensa ja/tai osaamisensa mukaista tai kaltaista työtehtävää, Suomen Henkilöstötalon tarjolla olevien työpaikkojen puitteissa.
  • Voittaneelle henkilölle aletaan etsiä työpaikkaa ja siihen panostetaan kaikki Henkilöstötalon käytettävissä olevat resurssit maaliskuun loppuun asti.
  • Myöhemmin mahdollisesti tehtävä voittajan työsopimus ja sen sisältö ovat luottamuksellisia.

Voittaja sitoutuu voiton vastaanottaessaan olemaan osa kampanjan tiedotusprosessia. Voittajan nimi tullaan julkaisemaan sosiaalisessa mediassa kasvokuvien kera ja voittajan työnhakuprosessista tullaan tuottamaan materiaalia Suomen Henkilöstötalon markkinointi- ja viestintätarkoituksiin.

Kilpailun arvonta ja tulosten julkistaminen

Suomen Henkilöstötalo käy läpi lähetetyt hakemukset viikon 10 aikana.

Voittajiin otetaan yhteyttä viikon 9 aikana Facebookin kautta tai puhelimitse. Mikäli voittajaa ei ole tavoitettu pe 10.3.2017 klo 16 mennessä, pidätämme oikeuden valita uuden voittajan. Mikäli relevantteja hakemuksia ei ole kilpailuaikana jätetty, pidätämme oikeudet jättää valinnan suorittamatta.

Lisätietoja

Mikäli epäilemme vilppiä, on Suomen Henkilöstötalolla oikeus tarkistaa ja sulkea pois kilpailijoita.