Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

Case: Turun Teräskaluste Oy

Turun Teräskaluste ja Henkilöstötalo – rekrytointikumppanit

 

Turun Teräskaluste Oy eli TUTEKA on jo vuodesta 1946 toiminut laivanrakennus- ja rakennusalan alihankkijayritys. Kolmannessa sukupolvessa pyörivä perheyritys on erikoistunut vaativien laiva- ja rakennusalan ratkaisujen, kuten erikoiskalusteiden ja -rakenteiden, valmistamiseen.

Yhteistyö Suomen Henkilöstötalon kanssa alkoi alun perin henkilökohtaisesta suosituksesta, ja nyt takana on jo toistakymmentä yhteistä rekrytointia. “Olemme hakeneet ja löytäneet Henkilöstötalon kautta erilaisia alan ammattilaisia”, kertoo TUTEKAn toimitusjohtaja Aleksi Kiviniemi.

Rekrytoinnissa ehkä haastavinta on tavoittaa potentiaaliset henkilöt juuri tiettynä ajankohtana. TUTEKAn tapauksessa lisähaasteita tuo myös se, miten käsityöosaamista voidaan arvioida rekrytointiprosessin ja haastattelun aikana. Asiantuntevan kumppanin kanssa on päästy kuitenkin hyviin lopputuloksiin: “Yhteistyömme on sujunut kiitettävästi, ja suurin osa rekrytoinneista on ollut onnistuneita”, toteaa Kiviniemi. “Vaikka 80–90 % rekrytointityöstä on ulkoistettu, voin luottaa siihen, että asiat hoidetaan kunnolla. Lisäksi on todella opettavaista ja palkitsevaa työskennellä rekrytointialan ammattilaisten kanssa – siinä oppii itsekin aina uutta.”

Aleksi Kiviniemi
Toimitusjohtaja
Turun Teräskaluste Oy

Turun Teräskalusteen referenssejä