Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

Case: Tilitoimisto Aarnio Oy

Tehoa rekrytointiin Henkilöstötalon avulla

Tilitoimisto Aarnio Oy on auktorisoitu tilitoimisto ja perheyritys, jonka tarina alkoi jo vuonna 1960. Tässä ajassa paljon on ehtinyt muuttua, mutta yrityksen toiminta perustuu edelleen samoihin arvoihin kuin vuosikymmeniä sitten – asiakaslähtöisyyteen ja aitoon palveluun. Aarnio tarjoaa saman katon alta niin kirjanpito-, palkkahallinto kuin tilinpäätöspalvelutkin sekä muita yritystoimintaa tukevia palveluita.

Suomen Henkilöstötalon ja Aarnion yhteistyölle on syntynyt vankka pohja onnistuneiden rekrytointien kautta. Aarniota nyt parin vuoden ajan luotsannut toimitusjohtaja Tatu Virta vakuuttui Henkilöstötalon toimintatavasta. ”Henkilöstötalo uskoo omaan tapaansa tehdä asioita ja kantaa vastuun työstään. Jos rekrytointi ei tuota tulosta, myöskään kustannuksia ei synny. Tykkään heidän tyylistään”, hän toteaa.

Monen muun yrityksen tapaan myös Aarniolla rekrytointi hoidettiin aluksi omin voimin. Hakemuksia tuli paljon, mutta niiden läpikäyminen vei paljon resursseja eikä lopputulos aina ollut toivotunlainen. Ammattirekrytoijilla on omat verkostonsa, joiden kautta tavoitetaan enemmän hakijoita, ja usein jo rekrytointiprosessin aikana voidaan mitata työssä tarvittavia taitoja.

”Sähköiset järjestelmät yleistyvät, ja hakijoiden tietoteknisiä valmiuksia saadaan testattua muun muassa Henkilöstötalolla käytössä olevilla videohaastatteluilla”, Virta kertoo. ”Osa hakijoista kokee myös, että rekrytointifirmaa on helpompi lähestyä. Kaiken kaikkiaan yhteistyö Henkilöstötalon kanssa on ollut sujuvaa ja ammattimaista, ja tarkoituksena on jatkaa sitä tulevaisuudessakin.”

Tatu Virta
Toimitusjohtaja
Tilitoimisto Aarnio Oy