Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

Case: Somic Oy

Ratkaisuja rekrytoinnin haasteisiin

Somic Oy on vuonna 2002 perustettu ICT-alan yritys, joka on tarjonnut vuosien saatossa IT-, viestintä- ja tulostuspalveluita yli tuhannelle yritykselle ja julkishallinnon organisaatiolle. Somicin toiminta perustuu helposti ymmärrettävään asiantuntijuuteen ja asiakaslähtöisyyteen, joita on vahvistettu muun muassa rekrytoinneilla.

Henkilöstötalon ja Somic Turku Oy:n yhteistyötä kuvaa hyvin ratkaisukeskeisyys. ”Meillä on ollut vaikeuksia löytää alallemme sopivaa myyntihenkilöstöä. Henkilöstötalolla oli kokemusta juuri meidän alan rekrytoinnin haasteista ja hyviä näkemyksiä sekä ehdotuksia siitä, miten heidän mielestään asia voitaisiin ratkaista”, kertoo Somic Turku Oy:n toimitusjohtaja Juha Palonen.

”Henkilöstötalo on tarjonnut henkilökohtaista palvelua sekä panostanut niin rekrytointitapahtumaan, haastatteluihin, analysointiin kuin palautteisiinkin. Koko rekrytointiprosessi hoidettiin todella ammattimaisesti, ja aiomme luottaa Henkilöstötaloon tulevissakin rekrytoinneissa.”

Juha Palonen
Toimitusjohtaja
Somic Turku Oy