Case: ReMa Palvelu Oy

Rekrytointia välittävällä asenteella

ReMa Palvelu Oy tarjoaa Turun talousalueella ammattitaitoisia siivouspalveluita niin yrityksille kuin yksityisillekin. Pienen yrityksen toiminta perustuu joustavaan ja yksilölliseen palveluun, oli kyse sitten sopimussiivouksista tai keikkaluonteisimmista siivouksista. Rema Palvelu Oy kääntyi puoleemme ammattitaitoisten siivoojien rekrytoinnissa.

Kohdattujen rekrytointihaasteiden vuoksi ReMa Palvelu Oy etsi itselleen uutta kumppania, ja yhteinen sävel Henkilöstötalon kanssa löytyi BNI-verkoston kautta. Takana on nyt muutamia siivoojarekrytointeja, ja ReMa Palvelu Oy:n asiakaspalveluvastaava Sini Suomento on ollut erityisen tyytyväinen saamaansa välittävään palveluun.

“Tämän alan työssä rempseys ja asiakaspalvelualttius on erittäin tärkeää, ja Henkilöstötalon avulla olemme löytäneet todellisia helmiä, joista haluamme ehdottomasti pitää kiinni. Lisäksi Henkilöstötalo on aidosti kiinnostunut siitä, miten yrityksellämme menee – yhteyshenkilömme Kaisa on soittanut meille jopa kolme kertaa viikossa. Koemme, että meistä todella välitetään.”

Sini Suomento
Asiakaspalveluvastaava

ReMa Palvelu Oy