Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

Case: Pro Ratas

Toimivaa yhteistyötä rekrytakuulla

Pro Ratas on digimarkkinointiin ja videotuotantoon intohimolla suhtautuva digitoimisto. Heidän ydinosaamistansa on laadukas ja tuloksellinen digitaalinen markkinointi, joka käsittää kaikki keskeisimmät palvelut aina verkkosivuista mainontaan ja videotuotannosta analytiikkaan. Pro Rattaalla on tällä hetkellä toimistot Turussa, Helsingissä sekä Seinäjoella, ja he ovat osa Kaleva Media -monimediayhtiötä.

Pro Rattaan ja Henkilöstötalon yhteistyö lähti alkujaan liikkeelle yhteisten verkostojen yhdistämänä vuoden 2018 alussa, ja siitä lähtien olemme olleet heidän rekrytointikumppaneita.

Pro Rattaan myynnin kehityspäällikkö Janne Oksa on ollut oikein tyytyväinen Suomen Henkilöstötalon rekrytointipalveluihin. Myyntihenkilöiden rekrytointeja Pro Rattaan kolmeen eri aluetoimistoon on tehty jo useita, ja yrityksen kasvuvaihe on yhä käynnissä.

”Henkilöstötalon työ on helpottanut omaa työtämme paljon. Laskutusmalli on paljon parempi verrattuna aiemmin käyttämiimme rekrytointipalvelualan yrityksiin. Henkilöstötalon tarjoama 12 kuukauden rekrytakuu on tärkeää, sillä joskus olemme maksaneet isoja summia saamatta mitään hyötyä. Henkilöstötalon toiminta on ketterää – kun soittaa ja kertoo tarpeen, lähtee homma tulille näppärästi!”

Janne painottaa toimivan rekrytointikumppanuuden hyödyssä etenkin ajan säästöä. Henkilöstötalon esiseulonta ja alkuhaastattelut säästävät selvästi aikaa.  ”Tärkeää lisäksi on se, että jos etsimme puhtaasti myyjiä, niin meille toimitetaan juuri oikeanlaisia ehdokkaita. Myyjiä kun on erilaisia eri aloilla, osaa Henkilöstötalo löytää meille jo sopivimmat kandidaatit”, kertoo Janne. 

“Suosittelen Henkilöstötalon palveluita!”

Janne Oksa
Myynnin kehityspäällikkö
Pro Ratas Oy