Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

Case: Gardner Denver

Yrityskulttuurin ymmärrystä henkilökohtaisella otteella

Gardner Denver Industrials Group on johtava kansainvälinen paineilma- ja alipainetekniikan toimittaja. He tarjoavat luotettavia ja energiatehokkaita tuotteita, jotka soveltuvat lukemattomille tuotanto- ja prosessiteollisuuden aloille kuten marine-, kaivos-, ja autoteollisuus, ympäristöhuolto, elintarvike- ja ruokateollisuus, muoviteollisuus sekä sähköntuotanto. Gardner Denver Industrials Group on osa Gardner Denveriä, joka on johtava kansainvälinen korkean teknisen tason tuotteiden toimittaja. Yrityksellä on noin 7000 työntekijää yli 30 maassa. Suomessa yritys toimii usealla eri paikkakunnalla, pääpisteen sijaitessa Tampereella.  Lue lisää täältä.

Henkilöstötalon ja Gardner Denverin yhteistyö on jatkunut jo varsin pitkään rekrytointipalveluiden, henkilöstövuokrauksen sekä henkilöarviointien saralla. Useita rekrytointeja on tehty niin toimihenkilötehtäviin kuin tuotantotehtäviinkin.

”Tärkeintä yhteistyössämme on se, että Henkilöstötalo ymmärtää kulttuuriamme ja millainen henkilö soveltuu kuhunkin tehtävään. Henkilöstötalolla halutaan ymmärtää meidän bisnestämme, yrityskulttuuriamme sekä työskentelytapojamme, mikä on meille tärkeää”, kertoo Gardner Denverin HR Manager Nordics Anu Saksala.

”Henkilöstötalon tapa toimia on käytännönläheistä, tehokasta ja yhteistyö on tiivistä sekä mutkatonta”, Saksala kiittelee ja antaa erityisesti kiitosta Henkilöstötalon tavasta raportoida viikoittain rekrytointiprosessin etenemisestä. ”Tämä viikkoraportti tuo lisäarvoa varsinkin silloin, kun rekrytointiprosesseja on useampi käynnissä samaan aikaan. Henkilöstötalolta olemme saaneet nopeaa ja ratkaisukeskeistä palvelua pikaisissakin resurssitarpeissa”, kertoo Saksala. Myös laskutus Henkilötalolta on Saksalan mukaan ollut selkää ja ajantasaista.

Gardner Denverille on tärkeää millaiseksi hakijat kokevat rekrytointiprosessin. Henkilöstötalon toimintatapa onkin poikinut positiivista palautetta hakijoiden suunnalta heille, että palvelussa näkyy henkilökohtainen ote. Saksalan mukaan on mukavaa, kun Henkilöstötalolta on oltu vielä rekrytoinnin jälkeenkin yhteydessä ja tiedusteltu myös työntekijältä itseltään kuulumisia. ”Prosessi ei lopu työsopimuksen kirjoittamisen jälkeen vaan se on hyvää yhteistyötä ja kumppanuutta”, luonnehtii Saksala.

”Olemme saaneet osaavia työntekijöitä. Voin lämpimästi suositella Henkilöstötalon palveluita muille!” 

Anu Saksala
HR Manager Nordics
Gardner Denver

Share This