Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

Suomen Henkilöstötalon tiedote 28.2.2020

Suomen Henkilöstötalon ensimmäinen franchising-toimipiste Tampereelle

Suomen Henkilöstötalo avaa Tampereelle uuden franchising-toimipisteen aiemman konttorinsa tilalle.

Suomen Henkilöstötalon toimimista Tampereen talousalueella lähdettiin virkistämään vuonna 2018 avaamalla uudelleen aiemmin toiminut aluekonttori. Tämän toiminta lähti kasvamaan nopealla vauhdilla saaden vahvaa jalansijaa alueen henkilöstöpalvelurintamalla.

Tampereen yrittäjäksi Maarit Syrjä

Uuden franchising-toimipisteen yrittäjäksi lähtee 1.3.2020 alkaen Suomen Henkilöstötalon sisältä aiemmin Tampereen aluepäällikkönä toiminut Maarit Syrjä.

”Maarit on aktiivinen ja yrittäjähenkinen persoona, joten tämä on meille luontainen tapa jatkaa hyvin sujunutta Tampereen alueen kasvattamista. Maarit tulee nostamaan Suomen Henkilöstötalon omalta osaltaan seuraavalle tasolle henkilökohtaisella ja pitkäjänteisellä työllä asiakkaidemme hyväksi”, kertoo Suomen Henkilöstötalo -konsernin toimitusjohtaja Tommi Larikka.

”Pitkään yrittäjyydestä haaveilleena, tässä tarjoutui mitä loistavin mahdollisuus aloittaa yrittäjänä. Harvoin uusi yrittäjä saa itselleen vahvan ja valmiin brändin sekä taustatiimin tuen. Koen, että siinä missä Suomen Henkilöstötalo nousee seuraavalle tasolle, myös minä pääsen alalla eteenpäin ja saan tehdä kaikkia niitä asioita, mistä tällä alalla nautin. Tulemme kehittämään ja parantamaan asiakaskokemusta entisestään, mikä on meille luontainen polku”, luonnehtii uusi yrittäjä Maarit Syrjä.

Suomen Henkilöstötalon Tampereen uusi toimipiste sijaitsee MOW Supernovassa, osoitteessa Vuolteenkatu 1, Tampere.

Suomen Henkilöstötalon pääkonttori sijaitsee Turussa.

Lisätietoja aiheesta antavat:

Suomen Henkilöstötalo Tampereen franchising-toimipisteen yrittäjä (SHT Diili Oy)
Maarit Syrjä
010 2306 531
maarit.syrja@henkilostotalo.fi

Suomen Henkilöstötalo -konsernin toimitusjohtaja
Tommi Larikka
010 2306 521
tommi.larikka@henkilostotalo.fi

www.henkilostotalo.fi

Share This