3D-valmistussuunnittelija – Turun Teräskaluste - Suomen Henkilöstötalo

3D-valmistussuunnittelija – Turun Teräskaluste
Avoin työpaikka

3D-valmistussuunnittelija – Turun Teräskaluste

Etsimme vahvassa nosteessa olevalle Turun Teräskaluste Oy:lle 3D-valmistussuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Turun Teräskaluste Oy suunnittelee, tuotteistaa ja valmistaa ainutlaatuisia metallipainotteisia tuotteita, kuten erilaisia kaiteita, irto-, erikois- ja kiintokalusteita arvostetuille asiakkaille laivoihin, julkisiin rakennuksiin ja vientiyrityksille ympäri maailmaa. Pääasiallisia toiminta-alueita ovat rakentamiseen liittyvät projektit ja meriteollisuus.

Tässä tehtävässä pääset suunnittelemaan Solidworks-ohjelmistolla uniikkeja, projektikohtaisia ratkaisuja mielenkiintoisiin kohteisiin. Turun Teräskalusteella on alalta vuosikymmenten kokemus ja asiakkuuksia ympäri maailman.

Tuotteet valmistetaan itse kiveä, lasia, puuta, erikoismateriaaleja ja metallia käyttäen. Metalliosien osalta tuotteet on valmistettu jaloteräksistä, värimetalleista, alumiiniseoksista tai titaanista. Työssä suunnittelet metallialan valmistuskuvia, joiden pohjalta luotavien tuotteiden valmistettavuus tulee olla kiitettävällä tasolla.

Tehtävässä viihdyt ja menestyt, jos sinulla on joko aiempaa kokemusta 3D-suunnittelusta sekä projektiosaamista tai vielä vähäisempi kokemus aiheesta, mutta sitäkin suurempi motivaatio oppia ja kehittyä. Toivomme, ettei sinulla mene sormi suuhun kiperimmässäkään tilanteessa vaan osaat ratkoa ongelmia myös itsenäisesti. Tehtävä sijoittuu osaksi osaavaa ja tiivistä suunnittelutiimiä ja työyhteisössämme on avoin toimintakulttuuri, jossa jokaisen työntekijämme panosta arvostetaan. Tarjoamme sinulle työhösi koko talon tuen ja olemme valmiit panostamaan osaamiseesi, jotta saavutat kaiken mitä tehtävällä on tarjota! 

Tehtävän palkkaus on neuvoteltavissa valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan. Työsuhteen aloitusajankohta sovittavissa.

Lisää Turun Teräskalusteesta työpaikkana ja työnantajana pääset lukemaan urasivuiltamme: http://ura.tuteka.fi/

Katso lisää aiemmista suunnittelutyömme helmistä Instagramista: @tuteka1946

Rekrytointia hoitaa yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalo.

Hakea voit Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta tai sähköpostilla tyonhaku@henkilostotalo.fi otsikolla ”3D-suunnittelija”. CV:nä käy myös hyvin täytetty LinkedIn-profiili. Liitäthän hakemukseen myös palkkatoiveesi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen Henkilöstötalolta Jenni Räikkönen arkisin klo 9-16 numerosta 010 2306 523 / jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi. 

Käsittelemme hakemuksia ja etenemme ensimmäisen kierroksen haastatteluihin hakuaikana. Viimeinen hakupäivä on ti 28.5.2024. 

Avoin työpaikka
Tarkat tiedot
Työsuhde
vakituinen
Työaika
kokoaikainen
Työkokemus
1 - 3 vuotta
Palkanmaksu
Sopimuksen mukaan
Työn sijainti
Akselintie, Turku
Haku alkaa
8.5.2024
Haku päättyy
28.5.2024 23:59

Avoin hakemus

Etkö tällä kertaa löytänyt sinua kiinnostavaa paikkaa avoimista työpaikoista?

Ei huolta, jätä meille avoin hakemus ja olemme yhteydessä kun osaamistasi vastaava paikka aukeaa! 

Ota yhteyttä

Tarvitsetko lisätietoja? Jäikö kysyttävää? Haluatko jättää meille viestin?

Oli aihe mikä tahansa, voit ottaa meihin yhteyttä oheisella lomakkeella.

Ota yhteyttä