Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

Ajanvaraaja – Turun Perhelääkärit

Varsinais-SuomiSOPIMUS: Vakituinen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 31.10.2020 23:59


Turun Perhelääkärit on pieni ja paikallinen lääkäriasema Turun Puutorin varrella. Olemme toimineet 25 vuotta ja missionamme on alusta lähtien ollut yksinkertaisesti auttaa potilaita parhaalla mahdollisella tavalla. Tässä perusajatuksena on perhelääkäriys eli omalääkäriys. Tämä Keski-Euroopasta ja Englannista tuttu general practitioner (GP) -malli on meistä paras lääkäriasemamalli tehdä työtään. Kun tarvitaan palveluja, joita emme vielä voi tarjota, lähetämme asiakkaan niiden osalta parhaalle mahdolliselle kumppanille. Lue meistä lisää: https://perhelaakarit.fi/ 

Löytyykö sinulta terveyspuolen taustaa ja myyntihenkistä sekä sinnikästä palveluasennetta?

Etsimme nyt kasvumme tueksi TYÖTERVEYSPALVELUIDEN AJANVARAAJAA.  

Työtehtävääsi kuuluu uusien tapaamisten sopiminen ja yritysasiakkaiden kontaktointi puhelimitse. Tavoitteesi on sopia tapaamisia asiantuntijallemme, joissa tavoitteena on kartoittaa asiakkaan nykyinen työterveyspalveluiden tilanne ja tarjota siihen Perhelääkäreiden vastine.  

Työtä tehdään Perhelääkäreiden vastaanotolta alkuperehdytyksen ajan, minkä jälkeen etätyöskentely lähes mistä päin on mahdollista. Työaika on arkisin klo 8–16 välillä. Annamme käyttöösi tarvittavat työkalut onnistuaksesi työssäsi. 

Työsuhteen muotoon pääset itse vaikuttamaan. Se voi olla palkkatyö, vuokratyö, kevytyrittäjyys tai jokin muu muoto – näistä kaikista voidaan keskustella! Palkka maksetaan provisiopohjaisesti.  

Toivomme hakijalta: 

  • myynnillistä otetta työhön 
  • aiempaa kokemusta ajanvaraustyöstä
  • hyvää suomen kielen osaamista  

Eduksesi: 

  • työterveyslain ymmärtäminen sekä terveyspuolen tausta 

Mikäli sinulta löytyy intoa ja kykyä käydä buukkaamillasi uusiasiakaskäynneillä itse, on tämä myös mahdollista ajan ja kokemuksen karttuessa.  

Kiinnostuitko? Toimi näin! 

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävään rohkeasti ja pikaisesti, sillä paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä! Työn aloitus sopimuksen mukaan. 

Rekrytointiprosessia hoitaa Suomen Henkilöstötalo. Lisätietoja tehtävästä saat Suomen Henkilöstötalon Miia Sinkolta, p. 010 2306 528 tai sähköpostitse miia.sinkko@henkilostotalo.fi. 

Hakea voit joko: 

  1. Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta (http://henkilostotalo.likeit.fi/apply/22107676) tai
  2. lähettämällä hakemuksesi sekä CV:si osoitteeseen tyonhaku@henkilostotalo.fi otsikolla ”Ajanvaraaja Turku”.

 
Tsemppiä hakuun! Odotamme hakemustasi! 
 

Vinkkipalkkio 100 € – Tiedätkö jonkun, joka soveltuisi juuri tähän työtehtävään? Vinkkaa hänestä meille ja voit samalla itse tienata! Tämän työpaikkailmoituksen vinkkipalkkio on 100 euroa. 

Vinkata voit osoitteessa: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/ 

Varsinais-Suomi
Terveydenhuolto/sosiaaliala
Rekrytoinnit
22107676

Rekrytoinnista vastaa


Miia Sinkko
Researcher
010 2306 528
miia.sinkko@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikka


Vinkkipalkkio

Vinkkipalkkio: 100,00 €

Vinkkaa tästä


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.