Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

Aputyömiehiä Turun telakalle

Varsinais-Suomi


Logo


SOPIMUS: Määräaikainen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 30.09.2023 23:59


Haemme asiakkaallemme reippaita aputyötekijöitä Turun telakalle.

Työtehtävät koostuvat pääsääntöisesti hiomisesta, siivoamisesta, kantamisesta, sekä suojapeitteiden asentamisesta. Olet tärkeässä roolissa työmaalla, jotta työt etenevät aikataulussa. Kokemusta vastaavista tehtävistä emme vaadi vaan hyvä asenne työtä kohtaan ratkaisee.

Töitä tehdään arkisin klo 7 -15:30 välisellä ajalla. Harvemmin, mutta mahdollisesti myös iltavuorossa klo 14-22. Hakijalta toivotaan tiettyä joustoa työaikojen suhteen. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää suomenkielen taitoa, reipasta asennetta, sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia (autamme tarvittaessa, jos työturvallisuuskortti vielä puuttuu). Tulityökortti katsotaan eduksi.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa pikaisesti sähköisen hakujärjestelmämme kautta. 


Tartu mahdollisuuteen ja tule mukaan Suomen Henkilöstötalon porukkaan! Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat täältä.

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.
Tykkää meistä Facebookissa!

Varsinais-Suomi
Rakennusala
Vuokratyö
27432488

Rekrytoinnista vastaa


Tiina Vainio
Henkilöstökonsultti
010 2306 527
tiina.vainio@henkilostotalo.fi


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.