Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

Asennuspäällikkö – Tammermatic Oy

PirkkalaSOPIMUS: Vakituinen (suorarekrytointi)

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 20.06.2021 23:59


Tammermatic Oy on yksi Euroopan johtavista ajoneuvojen pesulaitteiden ja niihin liittyvien lisäarvopalveluiden tuottajista. Yhtiö on perustettu 1966 Tampereella. Yritys tunnetaan globaalisti alan edelläkävijänä, tuotteita on myyty jokaiselle mantereelle. Yhtiön palveluksessa on noin 70 henkilöä, joista osa työskentelee Ruotsin myyntiyhtiössämme. 

 

Haemme asiakkaallemme Tammermatic Oy:lle asiakaspalveluhenkistä ASENNUSPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Asennuspäällikkönä vastaat henkilöautojen, raskaan kaluston ja kiskokaluston uusien pesulaiteratkaisujen asennuksista eri kohteissa Suomessa ja toimit huoltoasentajien esimiehenä. Huolehdit laiteasennusten sujuvuudesta sekä toiminnan kehittämisestä. Asennusprojektien aikana olet aktiivisesti yhteydessä sekä asiakkaisiin että alihankkijoihin ja vastaat itsenäisesti muun muassa projektien aikatauluista, raportoinnista sekä taloudesta.

Tehtävässä menestyäkseni odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta sekä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi toivomme sinulta tuloksellista otetta, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä paineensietokykyä. Vahvistat omalla toiminnallasi ja ammattitaidolla sekä -ylpeydellä työnantajasi brändiä. Kommunikoit sujuvasti niin suomen- kuin englannin kielellä (muu kielitaito katsotaan eduksesi) ja omaat hyvät tietotekniset taidot.

Tehtävä vaati satunnaista matkustusta kotimaassa.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn lisäksi merkityksellisen ja mielenkiintoisen roolin, jossa pääset kehittämään niin yrityksen toimintaa sekä omaa ammatillista osaamistasi. Tässä työpaikassa sinut ja uudet ideasi otetaan vastaan avoimin mielin!

Kiinnostuitko? Hae tehtävää pikaisesti jättämällä hakemuksesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi kera mahdollisimman pian rekrytoinnin yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Suomen Henkilöstötalolta Maarit Syrjä, p. 010 2306 531.

 Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Suomen Henkilöstötalon kautta on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat täältä.

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.
Tykkää meistä Facebookissa!

 

Pirkkala
Asennus/huolto
Rekrytoinnit
23267297

Rekrytoinnista vastaa


Maarit Syrjä
Myyntijohtaja, yrittäjä
010 2306 531
maarit.syrja@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikka


Vinkkipalkkio

Vinkkipalkkio: 300,00 €

Vinkkaa tästä


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.