Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

Asiakaspäällikkö – BERMUDA

TampereSOPIMUS: Vakituinen (suorarekrytointi)

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 22.06.2021 23:59


 

Bermuda on erikoistunut B2B-yritysten markkinoinnin monikanavaiseen kehittämiseen. Suuri osa Bermudan asiakkaista on teollisuus-, teknologia- ja palveluyrityksiä. Missiomme on osaltamme muuttaa mielikuvaa B2B-markkinoinnista, jossa tunne- ja tarinavetoisuus ovat (vähintään) yhtä oleellisia työkaluja, kuin kuluttajamarkkinoinnissa.

 

Asiakkaamme Markkinointitoimisto Bermuda etsii uusia vahvistuksia mielenkiintoisten asiakkuuksien ja monipuolisten tehtävien pariin!

Haemme heille vahvalla digi- ja someosaamisella varustettua ASIAKAS-/PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ asiakastyötä tukemaan ja kantamaan vastuuta erilaisista asiakasprojekteista.

Asiakaspäällikkönä johdat ja kehität asiakkuuksia, vedät projekteja, kehittelet markkinointiratkaisuja ja markkinointisuunnitelmia yhdessä asiakkaidesi ja tiimisi kanssa, varmistat aikataulujen toteutumisen, budjetissa pysymisen ja pidät sekä oman tiimisi että asiakkaasi ajan tasalla. Päätehtäväsi on huolehtia, että asiakkaasi ovat tyytyväisiä työn tuloksiin ja luottaa tiimiin.

Työ on toisaalta omien asiakkuuksiesi hallintaa eli huolehdit asiakaskokemuksesta ja pyrit löytämään sekä tarjoamaan uusia palvelumahdollisuuksia. Projektit ja asiakkuudet vaativat lisäksi suurilta osin jämäkkyyttä vaativaa asiakkaan ohjaamista. Vastaat itsenäisesti omista asiakkuuksistasi, myös myynnillisesti, mutta työskentelet aktiivisesti muiden asiakaspäälliköiden, projektitiimisi ja muiden suunnittelijoiden kanssa.

Olet projektihallinnassa rutinoitunut tekijä, jolla on kokemusta markkinointi-/mainostoimistopuolelta. Modernit digitaaliset markkinoinnin kanavat ovat sinulle tuttua kauraa. Arvostamme tehokasta, ulospäinsuuntautunutta ja positiivista tyyppiä, jolta irtoaa hymy kiireenkin keskellä. Kykenet tunnistamaan asiakkaan tarpeita ja paketoimaan ratkaisuja toteuttavaa muotoon. Olet vuorovaikutustaitoinen, omaksut asioita nopeasti ja kehität omaa osaamistasi aktiivisesti.

Tarjoamme sinulle vaihtelevan työn, jossa oppii jatkuvasti ja jokainen päivä on erilainen. Etuna on myös rento ja ammattitaitoinen työyhteisö sekä modernit työskentelytilat Tampereen keskustassa hyvin etätyömahdollisuuksin. Bermudalla puhalletaan yhteen hiileen, annetaan vastuuta ja vapautta sekä kannustetaan urakehityksessä eteenpäin. Bermuda pitää huolta työntekijöistään ja ottaa ilolla vastaan sinut, juuri sellaisena kuin olet.

“Ei tarvitse oppia, miten olla bermudalainen vaan ennemmin tule rikastamaan työyhteisöämme omalla persoonallasi.”

Kiinnostuitko? Hae tehtävää pikaisesti jättämällä hakemuksesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi kera Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta.  Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-16 Suomen Henkilöstötalon Maarit Syrjä, puh. 010 2306 531.

 

Tampere
Markkinointi/mainonta
Rekrytoinnit
23275424

Rekrytoinnista vastaa


Maarit Syrjä
Myyntijohtaja, yrittäjä
010 2306 531
maarit.syrja@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikkaOlen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.