Asiakaspalvelija autovuokraamoon – FiRENT

Oulu


SOPIMUS: Määräaikainen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 13.12.2019 23:59


FiRENT on Suomeen heinäkuussa 2012 perustettu autovuokraamoketju. Uutuudestaan huolimatta FiRENTin vahvuutena on omistajien kymmenien vuosien kokemus kotimaisesta autonvuokrauksesta. FiRENT erottuu asenteellaan ja kotimaisuudella – olemme reilun ja joustavan palvelun suomalainen autovuokraamo.

Etsimme FiRENTille Oulun toimipisteeseen myynnillistä asiakaspalvelun ammattilaista!

Työtehtävä pitää sisällään monipuolisesti autovuokraamon tehtäviä, auton luovutuksesta auton pesuihin sekä muita ylläpitotehtäviä. Työajat arkipäivisin, työtunteja kertyy 37,5h/vko.

Etsimämme henkilö taitaa laadukkaan asiakaspalvelun tilanteessa kuin tilanteessa, omaa hyvät ongelmanratkaisutaidot sekä kykenee itsenäiseen työskentelyyn. Työsuhteesi alussa sinut perehdytetään työtehtäviin ja perehdytyksen jälkeenkin sinulla on jatkuva tuki tarjolla.

Aikaisempaa kokemusta emme vaadi, mutta katsomme eduksi aikaisemman asiakaspalvelukokemuksen lisäksi muun autoalan tietämyksen. Työssä onnistuminen vaatii B-ajokortin, hyvät IT-taidot sekä sujuvan suomen ja englannin kielitaidon.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen, kiinteän kuukausipalkan sekä hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan FiRENTin kirjoille vakituiseksi työntekijäksi.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa pikaisesti!

Mikäli kiinnostuit, voit hakea paikkaa joko sähköisen hakujärjestelmämme kautta tai soittamalla suoraan Kaisalle 0102306526.

Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastattelutyökalun Recrightin kanssa, joten tarkkailethan sähköpostiasi. Haastatteluja pidetään myös hakuajan aikana.

Tsemppiä hakuun! 

Suomen Henkilöstötaloon rehti ja huolehtiva työnantaja, joka työllistää vuosittain satoja työntekijöitä niin lyhyisiin kuin pitkiin työsuhteisiin lukuisille eri aloille. Työntekijöillemme tarjoamme reilut, vähintään työehtosopimusten (TES) mukaiset sopimukset, yksityisen työterveyshuollon, asianmukaiset työvarusteet, palkanmaksun kahdesti kuukaudessa sisäisen palkkahallintomme kautta. Henkilöstötalon koko osaava tiimi haluaa olla mukana työntekijöidensä uralla tarjoamalla joustavasti juuri heille sopivinta työtä.

Oulu
Asiakaspalvelu/palvelu
Vuokratyö
20165938

Rekrytoinnista vastaa


Kaisa Messo
Henkilöstökonsultti
010 2306 526
kaisa.messo@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikka

Vinkkipalkkio

Vinkkipalkkio: 100,00 €

Vinkkaa tästä


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.