Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

Asiakaspalvelija autovuokraamoon

TampereSOPIMUS: Vakituinen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 03.10.2021 23:59


Kotimainen, yksityinen ja itsenäinen AutoRentti palvelee joustavasti Tampereen Hatanpäällä sekä Epilässä. AutoRentti tarjoaa perinteisiä autonvuokrauspalveluita ammattitaidolla, joustavasti ja aina edulliseen hintaan. Kalusto koostuu laadukkaista ja turvallisista ajoneuvoista.

Autonvuokrauspalveluja tarjoava asiakkaamme AutoRentti etsii ASIAKASPALVELIJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Kokoaikainen työ alkaa mahdollisimman pian. Työvuorot ajoittuvat klo 7-19 välille maanantaista lauantaihin.

Työtehtäviisi kuuluvat autojen vuokraamiseen liittyvät tehtävät, kuten sopimusten laatiminen, asiakaspalvelu liikkeessä kasvotusten, puhelimitse ja sähköpostitse sekä muita toimistotehtäviä. Lisäksi tarkistat palautuneet vuokra-autot ja hoidat autojen luovutukseen liittyvät toimenpiteet yhdessä asiakkaan kanssa. Tehtäviisi kuuluvat myös autojen vuokrauskuntoon valmistelu.

Odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, joustavuutta työajoissa sekä huolellisuutta. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn eikä hymysi hyydy kiireessäkään; iloinen asenteesi välittyy asiakkaillemmekin. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja kommunikoit sujuvasti myös englanniksi. Muu kielitaito katsotaan eduksesi. Edellytämme sinulta B-ajokorttia ja rohkeutta ajaa myös pakettiautolla.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi kera osoitteeseen laura@autorentti.fi. Laita hakemuksesi otsikoksi Asiakaspalvelija.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 12-16 välillä Autorentin Laura Seppä, p. 050 465 5255. Työsuhteeseen liittyvistä asioista voit olla yhteydessä Suomen Henkilöstötalon Maarit Syrjään, p. 010 2306 531.

Tsemppiä hakuun!

 

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.
Tykkää meistä Facebookissa!

 

 

 

Tampere
Asiakaspalvelu/palvelu
Vuokratyö
23524915

Rekrytoinnista vastaa


Maarit Syrjä
Myyntijohtaja, yrittäjä
010 2306 531
maarit.syrja@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikkaOlen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.